Darba vietā traģiski bojā gājis autobusa šoferis (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Beidzot darbu, 9. marta vakarā traģiski bojā gājis SIA «Aips» autobusa vadītājs, informē Valsts darba inspekcijas (VDI) Zemgales reģionālās nodaļas vadītājs Valdis Dūms.

Bojāgājušais ir 1948. gadā dzimis vīrietis, skaidro VDI Zemgales reģionālās nodaļas inspektore Līga Vasariņa. Par notikušo viņai paziņots 9. martā plkst. 22, izsaucot uz notikuma vietu. Nelaime notikusi ap plkst. 21.30 SIA «Virāžas» teritorijā. Šoferis novietojis autobusu garāžā. Aizverot tās vārtus, to viena puse izgāzusies no virām, saspiežot cilvēku. Apstākļi, kādos notikusi nelaime, pašlaik tiek noskaidroti, informē Līga Vasariņa.

Garāža autobusiem uzcelta pagājušā gadsimta 70. Gados, un līdz šim nav bijis iemesla bažām par ēku drošību, atzīst SIA «Aips» vadītājs Uldis Kolužs. Bojāgājušais autovadītājs uzņēmumā strādājis krietnu laiku un bijis pieredzējis, saka Uldis Kolužs, izsakot līdzjūtību sava darbinieka tuviniekiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu