Džesika Bīla tērē 20 000 dolāru nedēļā dizaineru apģērbiem (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirms Džesika Bīla apprecējās ar dziedātāju Džastinu Timberleiku, viņa bija parasta meitene. Ārzemju bulvārprese ziņo, ka Džesika pārvērtusies par modes dāmu un nedēļā tērē 20 000 dolāru dizaineru somiņām, apaviem un apģērbiem.

«Viņa nespēj atteikt «Chanel», «Prada» vai «Valentino». Viņa jau tagad nespēj visu salikt garderobē, tādēļ nācās izīrēt noliktavu,» vēsta informācijas avots par Džesiku Bīlu.

Foto: AP/Scanpix

Timberleiks rūpējas, lai arī viņa sieva būtu nodrošināta ar iespēju ģērbties moderni un izsmalcināti, tādēļ Džesika steidz pirkt populāru zīmolu apģērbus, kamēr Timberleiks to visu finansē.

«Džastins to var atļauties, tomēr joprojām ir mazliet neizpratnē, kā viņa paspēj tik daudz iztērēt,» teic informācijas avots.

Džesikas Bīlas stilists un draudzene stāsta: «Man šķiet, ka pēc laulībām jebkura sieviete mainās. Tagad Džesika, atradusi savu otro pusīti, jūtas pārliecinātāka un aizsargāta uz šīs planētas.»

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu