Mārtiņš Pūpols sarīko kurpju medību nakti (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Coyote Fly

Latviešu modes mākslinieks Mārtiņš Pūpols ar pikantu ballīti, kas tika nodēvēta par kurpju medību nakti, pagājušās nedēļas nogalē klubā «Coyote Fly» nosvinējis gleznu izstādes «Personības un kurpes» atklāšanu.

Modes mākslinieka Mārtiņa Pūpola gleznu izstāde «Personības un kurpes» apskatāma «Shoes Hunt’ In Cafe» kafejnīcā. Latviešu modes dizainers savās gleznās attēlojis desmit Latvijas sabiedrībā pazīstamu dāmu kurpes, kas papildinātas ar māksliniecisku izpratni par šo fantastisko dāmu personībām. Gleznās modes mākslinieks atveidojis uzņēmēju un skaistumkaralieni Diānu Kubasovu, skaistumkopšanas institūta «Mary Cohr» īpašnieci Mariku Gederti, modes un stila eksperti un dzejnieci Maiju Silovu, modes mākslinieci Elitu Patmalnieci, žurnālisti Santu Zamueli, dziedātāju Lieni Candy, pasniedzēju Ievu Adamss, TV raidījumu vadītāju Gundegu Skudriņu, uzņēmēju Elīnu Krauzi un vēsturiski zināmu personību – Madame Clicquot.

Arī šoreiz vienu no savām gleznām mākslinieks izvēlējies veltīt vēsturiski slavenai personībai – Madame Clicquot. Vairāk nekā pirms 200 gadiem, 27 gadu vecumā paliekot par atraitni, viņa pārņēma sava vīra šampanieša biznesa vadību savās rokās, kļūstot par vienu no pirmajām sievietēm, kas uzdrošinājās iekarot vīriešu pārvaldīto biznesa pasauli, pasaulē kļūstot pazīstama kā Veuve Clicquot (Atraitne Clicquot). Viņa bija iemantojusi modernas sievietes reputāciju ar izcilu stila izjūtu, un viņas spilgto personību raksturoja uzņēmības pilnais gars, drosme un apņēmība sasniegt savus mērķus. Madame Clicquot sasniegumi vēl joprojām iedvesmo daudzas sievietes visā pasaulē. Tāpēc arī viņas personībai par godu tapusi viena no mākslinieka Pūpola gleznām.

Pēc izstādes atklāšanas svinības turpinājās klubā «Coyote Fly». Starp burziņa apmeklētājiem tika meklēti uzvarētāji trijās apavu nominācijās: «Classic Shic», «High Heels» un «Creative Style». Uz skatuves kāpa arī pats ballītes vaininieks – Mārtiņš Pūpols, tika izrādīta pikanta sieviešu veļas «Grācija Rim» modes skate, kā arī muzikālo priekšnesumu sniedza dziedātājs Mārtiņš Ruskis.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu