Kāpēc Kristīne Nevarauska no blondīnes pārtapusi par bruneti? (25)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto, LETA

Dailes teātrī šobrīd top jauniestudējums drāmai «Vējiem līdzi». Mīlas stāstā Skārletas O`Hāras lomā redzēsim Kristīni Nevarausku, bet Reta Batlera tēlā iejutīsies Artūrs Skrastiņš. Pēdējā laikā ar neierastu skatuves tēlu un dažnedažādām vizuālām pārvērtībām pārsteidz Kristīne Nevarauska. Izrādes «Salome» reklāmas plakātā viņa redzama tērpusies gaļas kleitā, bet tagad Kristīne kļuvusi par Skārletu un izrādes reklāmas fotogrāfijā lepojas ar brūnām, vijīgām matu cirtām, lai gan ikdienā viņa ir blondīne.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Kristīne Nevarauska atzīst, ka, spēlējot Dailes teātra izrādēs, viņai lemts iemiesoties atšķirīgos tēlos. Arī reālajā dzīvē Kristīne ļaujas vizuālām pārvērtībām. Tiesa gan, imidžu mainīt tik bieži kā gribētos vis nevar, jo to neļauj aktrises darba specifika.

Šajā pavasarī aktrise uz skatuves pārtaps par Skārletu O`Hāru izrādē «Vējiem līdzi», kas savu pirmizrādi piedzīvos 19. aprīlī. Jauniestudējuma reklāmas plakātā Kristīni pat grūti atpazīt, jo ierasto blondo matu cirtu vietā, viņa kļuvusi par garmatainu bruneti. Arī pirms pāris gadiem reālajā dzīvē Kristīne bija brunete. Aktrise teic, ka viņas atveidotā Skārleta O`Hāra nebūt nav romantiska mīlētāja, bet gan praktiska sieviete, kas zina, ko grib. Ne velti viņas populārākais teiciens ir: «Par to es domāšu rīt!»

Šobrīd notiek aktīvi jauniestudējuma mēģinājumi un Kristīne strādā pie temperamentīgās Dienvidu skaistules Skārletas O`Hāras lomas. Iestudējumu, kas veidots pēc Margaretas Mičelas romāna jeb mīlas stāsta, veido Jans Villems van den Boss (Lielbritānija), kurš Dailes teātra skatītājiem pazīstams kā izrāžu «Spilvencilvēks» un «Amadejs» režisors.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu