«Mis Latvija 2009» Ludmila Voroncova laidusi pasaulē meitiņu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Mis Latvija 2009» titula īpašniece Ludmila Voroncova laidusi pasaulē pirmdzimto meitiņu. Ludmila ar dzīvesdraugu, mūziķi un nekustamo īpašumu speciālistu Ivo Grigali mazulītei devuši vārdu Adriana Mila.

Bērniņa gaidību laikā sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Ludmila Voroncova atklāja, ka pašsajūta ir lieliska, bez sliktas dūšas un noguruma. Tādēļ grūtniecības laikā Ludmila turpināja audiovizuālās mediju mākslas studijas Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas (RISEBA) 3. kursā, kā arī apmeklēja saviesīgus pasākumus un koncertus.

Skaistumkaralienes meitiņa pasaulē nāca šā gada 10. martā Rīgas Dzemdību namā. Jau bērniņa gaidību laikā abi vecāki skaidri un gaiši zināja, ka meitiņai dos divus vārdus – Adriana Mila. «Kad meita paaugsies, lai pati izvēlas, kurš vārds viņai vairāk iet pie sirds. Abus vārdus meitai devām tādēļ, ka tie mums pašiem patīk, un tie nav doti par godu kādam konkrētam cilvēkam,» nosaka jaunā māmiņa.

Arī pēc mazulītes dzimšanas jaunā māmiņa Ludmila jūtas labi. Viņa stāsta, ka mazā meitiņa ir mierīga. Lai gan mazā pa naktīm mēdz modināt vecākus, Ludmila nosaka, ka viņai nav grūti meitiņu pabarot un apmainīt autiņbiksītes.

Pagājušās nedēļas nogalē Ludmila kopā ar dzīvesbiedru apmeklēja iepirkšanās centrā «Sky&More» notiekošo modes šovu «Fashion&Show». «Arī bērniņš ir ieguvējs, ja viņam ir smaidīga un pozitīvi noskaņota māmiņa. Tas nav pareizi, ja sieviete pēc mazuļa nākšanas pasaulē atsakās no aktīvās dzīves. Tad arī var sākties pēcdzemdību depresija. Kaut uz stundiņu ir jāizskrien no mājas, lai izvēdinātu galvu. Lai arī es tagad esmu pilna laika mamma un vecmāmiņām lūdzam palīdzību vien tad, ja gribu iziet no mājas, tas nenozīmē, ka mana dzīve ir pilnībā mainījusies. Tāpat eju ciemos un uz veikalu, tāpat arī turpinu augstskolas studijas,» sarunā ar «Sejām» teic Ludmila.

Dzīvesstila portāls «Sejas» sveic jaunos vecākus!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu