«Šerifs» Fonteins iestājas partijā «Reģionu alianse» (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Liepājas domes deputāts, mūziķis un uzņēmējs Luijs Fonteins jeb īstajā vārdā Stīns Lorenss šonedēļ iestājies partijā «Reģionu alianse».

Partijas priekšsēdētājs Andrejs Ence pastāstīja, ka L. Fonteins paudis gatavību pulcēt savu komandu un veidot deputātu kandidātu sarakstu Liepājas domes vēlēšanām. L. Fonteins pats norādīja, ka «nevēlas» ar «Kurzemes Vārdu» runāt«.

Atgādinām, ka L. Fonteins 2009. gada jūnijā Liepājas domes vēlēšanās startēja no partijas «Sabiedrība citai politikai» saraksta, nebūdams partijas biedrs. Mūziķis un uzņēmējs toreiz paziņoja, ka vēlas kļūt par Liepājas šerifu. Viņa ievēlēšana Liepājas domē bija lielākais pārsteigums vietējās pašvaldības vēlēšanās. Drīz vien pēc ievēlēšanas domē L. Fonteins no partijas «Sabiedrība citai politikai» norobežojās.

Partija «Reģionu alianse» dibināta 2005. gadā. Tās sākotnējais nosaukums bija «Rīgas apriņķa novadu apvienība«. 2009. gada pašvaldību vēlēšanās partija guva pārsvaru desmit no divpadsmit pārstāvētajos novados. Interesi par pievienošanos šim politiskam spēkam izrādīja arī citu reģionu pārstāvji, tāpēc tika nolemts mainīt nosaukumu uz «Reģionu partija», bet 2012. gada aprīlī partiju pārdēvēja par «Reģionu aliansi«.

Šonedēļ partijai pievienojušies 38 jauni biedri, arī Liepājas un Ventspils pilsētas, kā arī Grobiņas novada pārstāvji, informēja A. Ence. Pašlaik «Reģionu aliansē» jau ir 410 biedru. Partija piedalīsies gan nākamajās pašvaldību, gan arī Saeimas vēlēšanās.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu