Ar krāšņu šovu Rīgas «Dinamo» pateicas saviem līdzjutējiem (22)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Rīgas «Dinamo» svētdien sarīkoja ikgadējo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas noslēguma pasākumu. Saviem līdzjutējiem klubs pateicās, sarīkojot hokejistu meistarības pārbaudījumus un dažādas citas aktivitātes.

Rīgas «Dinamo» komandas atbalstītāji varēja saņemt hokejistu autogrāfus, kopīgi nofotografēties, izbaudīt spēlētāju sniegto šovu un noskatīties vairāku Latvijā populāru mūziķu priekšnesumus.

Skatītājus izklaidēja Dude Knows, Liene Candy, Astro’n’out, The Sound Poets, Pienvedēja piedzīvojumi un Latvian Blues Band.

Arta Ābola Sarkanā komanda un Viktora Ignatjeva Baltā komanda sacentās ātruma stafetē, veiklības konkursā, meistarības paraugdemonstrējumos.

Sacensībās piedalījās visas Rīgas «Dinamo» paaudzes – Rīgas «Dinamo», HK «Rīga», HK «Juniors» un «Dinamo» bērni.

Kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis no KHL pārstāvjiem saņēma izcīnīto Cerības kausu, kas pienākas spēcīgākajai komandai, kas nekvalificējās Gagarina kausa izcīņai.

Visbeidzot pulksten 20.00 11. Novembra krastmalā tika sarīkots krāšņs salūts.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu