Berluskoni četras stundas ilgā operācijā uzlabo seju (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itālijas premjerministrs Silvio Berluskoni šodien pārcietis četras stundas ilgu plastisko operāciju, kuras laikā novērsti bojājumi, kurus viņa sejai pirms diviem gadiem nodarīja kāda vīrieša sitiens ar metāla suvenīru, ziņo BBC.

Operācija veikta vispārējā anestēzijā un bijusi nepieciešama, lai rekonstruētu bojāto žokļa kaulu un premjera spēju normāli košļāt, ziņo avoti Itālijas valdībā.

Jau ziņots, ka 2009.gada decembrī mītiņa laikā, Berluskoni dalot autogrāfus, premjeram uzbruka kāds vīrietis, kurš viņam ar Milānas doma figūriņu izsita divus zobus un ielauza degunu.

Milānas tiesa pagājušajā gadā atzina, ka ļaundari nevar sodīt, jo viņam ir psihiskas problēmas un savu rīcību viņš neesot apzinājies. Tāpēc tika nolemts, ka uzbrucējam cietumsoda vietā trīs gadus nāksies pavadīt psihiatriskajā slimnīcā. Ja vīrietis būtu atzīts par pieskaitāmu, viņam draudētu cietumsods līdz pieciem gadiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu