«Kolombiana», «Alekss Kross» u.c. TV pirmizrādes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Mazliet spriedzes, nedaudz drāmas un vēl humors – tas piederas lieliskam trešdienas vakaram. Par to aprīlī parūpēsies izcili režisori un aktieri, piedāvājot LNT skatītājiem filmas Alekss Kross, Zagļu kodekss un Sarkanās gaismas. Papildus šīm filmām skatītājiem tiks dāvināta arī televīzijas pirmizrāde Kolombiana, kurā galveno lomu atveido pasaules slavu iemantojušās filmas Avatars aktrise Zoja Soldana. Asu izjūtu piedzīvojumos un atklājumos aizvedīs pasaulslaveni aktieri Morgans Frīmens, Antonio Banderass, Sigurnija Vīvere un citi.

Slaveni aktieri ik trešdienu

Pirmā no trešdienu vakaru filmām ir Alekss Kross, tā balstīta uz rakstnieka Džeimsa Patersona noveli Cross. Tas bija darba sākotnējais nosaukums, vēlāk novele tika pārdēvēta par I, Alex Cross. Filma stāsta par Aleksu Krosu, kuram jāpaveic savs pēdējais policista uzdevums – jānotver slepkava, kurš spīdzina un nogalina Detroitas bagātos biznesmeņus un tiek dēvēts par Pikaso. Drīz vien šī misija kļūst personiska, un, lai notvertu noziedznieku, Aleksa Krosa spēju un izturības robežas tiek pārbaudītas gan fiziskā, gan emocionālā ziņā.

Alekss Kross 3.aprīlī 22:10 kanālā LNT

"Alekss Kross"
"Alekss Kross" Foto: publicitātes

Nākamajā spriedzes filmā Zagļu kodekss darbība norisinās Ņujorkā. Tās pamatā ir stāsts par rūdītu zagli Kītu Ripliju, kurš piedāvā laupītājam Gabrielam Martinam no Maiami piedalīties kādā riskantā uzdevumā. Kīts plāno nolaupīt slavenās antīkās Faberžē olas, kas tiek vērīgi apsargātas, jo ir vairāk nekā divdesmit miljonu dolāru vērtas. Gabriels piekrīt šim piedāvājam pēc vienas pavadītas nakts ar Kīta krustmeitu Aleksandru.

Zagļu kodekss 10.aprīlī 22:10 kanālā LNT

Televīzijas pirmizrāde ar Zoju Saldanu

Nedēļu vēlāk, 17.aprīlī, 22:10 gaidāma televīzijas pirmizrāde filmai Kolombiana ar Zoju Saldanu galvenajā lomā. Savā desmit gadus ilgajā aktrises karjerā viņa skatītāju un kritiķu atzinību izpelnījusies pēc debijas pasaulslavenajā filmā Avatars, kurā atveidoja Neitiri. Pēc slavas iemantošanas aktrise drīz vien ieguva lomu asa sižeta filmā Kolombiana. Tā stāsta par Ramias Katalejas Restrepo bērnību saulainajā Bogotā, līdz to sasniedz traģiska nelaime - cietsirdīgi tiek nonāvēti abi viņas vecāki. Tolaik 10 gadus vecā meitene bija galvenā baismīgā notikuma lieciniece, taču laimīgas nejaušības dēļ izbēga no vecāku likteņa un atrada pajumti pie sava tēvoča. Bērnības rēgu un atriebības kāres vajātā Keta izaug par aukstasinīgu profesionālu slepkavu, kas nemitīgi meklē vecāku nonāvētājus. Visi pavedieni ved pie Kolumbijas narkotiku barona Dona Lusija. Tikai viena stīga meitenes dzīvi vieno ar ikdienišķo cilvēku pasauli - mīļotais puisis, kuram nav ne mazāko aizdomu, par ko strādā viņa draudzene.

"Sarkanās gaismas"
"Sarkanās gaismas" Foto: publicitātes

Aprīļa pēdējā nedēļā LNT ekrānos nonāks filma Sarkanās gaismas ar Sigurniju Vīveri un Robertu de Niro galvenajās lomās. Filma Sarkanās gaismas ir par paranormālo parādību psiholoģi Margaritu Matesoni un viņas asistentu, kurš pēta paranormālās aktivitātes un atrodas kāda sensacionāla atklājuma priekšā. Pētījuma laikā viņiem jāizzina pasaulslavena ekstrasensa prāts - viņš pirms 30 gadiem pēc bargiem kritiķu izteikumiem mīklaini nozudis, tomēr tagad ir atgriezies uz lielās skatuves. Viņi pat nenojauš, cik bīstams var būt šis pētījums...

Filma Sarkanās gaismas 24.aprīlī 22:10 kanālā LNT

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu