Sofija Lorēna atklās Eiropas lielākā kuģa kristības (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Eiropas lielākais kuģis MSC PREZIOSA šodien pietauvojies Dženovā, Itālijā, lai uz sava klāja uzņemtu 2500 viesus no visas pasaules, kuri piedalīsies grandiozā kuģa kristību pasākumā. Viesu vidū arī portāls TVNET un «MSC Cruises» oficiālā pārstāvja Baltijā «Cruiselines» valdes loceklis Māris Vikmanis.

Kuģa kristībās piedalīsies pati flotes krustmāte Sofija Lorēna (Sophia Loren). Viņa iesvētīs laineri, triecot šampanieša pudeli pret bortu. Pasaulslavenā Itālijas aktrise ir bijusi klāt teju visu MSC laineru kristībās. Viņa var lepoties, ka ir krustmāte trešajai lielākajai kruīzu līnijai pasaulē.

Šovakar kuģa viesiem tiek solīti krāšņs vakara šovs, smalki ēdieni un dzērieni un daudz jo daudzi pārsteigumi.

MSC Cruises lepojas ar 12 kuģiem

Pāris gadu laikā MSC Cruises ir izaugusi, kļūstot par Vidusjūras, Dienvidāfrikas un Brazīlijas reģionu kruīzu kompānijas līderi.

2013. gadā modernā flote ar saviem 12 kuģiem paredz priecēt un pārvadāt 1,6 miljonus viesu. Jaunākā kompānijas lepnuma MSC PREZIOSA elegantais dizains ir godalgoto jūrniecības arhitektu «De Jorio Design International» darbs.

Foto: Reuters/Scanpix

Grandiozas izklaides un atpūtas iespējas

Dodoties jūras kruīzā jebkurš kuģa viesis saņem augstas klases apkalpošanu un neierobežotas izklaides un atpūtas iespējas gan romantikas tīkotājiem gan ģimenēm ar bērniem vai jautrām draugu kompānijām. Uz kuģa atrodas 5 restorāni, 13 dažādi bāri, veikali, dažādas izklaides iespējas bērniem, bibliotēka, kāršu istaba, konferenču telpa, videospēļu istaba, fitnesa centrs, skvošs, tenisa korti, basketbola laukums, 4 baseini, 12 džakuzi, kazino, teātris ar 1603 sēdvietām, deju klubs, mākslas galerija, F1 simulators un pat 4D kino un brīvdabas kino un SPA komplekss ar pirtīm, masāžām, frizētavu un aromterapiju.

Īpaši ekskluzīva VIP zona, kur viesus apkalpo baltos cimdos

MCS Jahtklubs ir «kuģis kuģī» - tas ir noslēgts VIP zonas klājs ar elpu aizraujošiem skatiem, kur nodrošināta 24 stundu apkalpošana. Apkalpojošais personālam apkalpojot godājamos viesus rokās ir balti cimdi. «Top Sail» panorāmas telpā iespējama laiska atpūta. Turpat var apmeklēt privāto baseinu kompleksu, kurā ir arī bārs un solārijs. «La Palmeraie» restorānā marokāņu stila interjerā pieejamas Vidusjūras un dažādu pasaules valstu delikateses. Kajītes Jahtklubā dekorētas ar autentiskiem mākslas darbiem, smalkiem koka paneļiem, pieejami platekrāna TV, Nintendo, bezmaksas minibārs, marmorā dekorēta SPA vannasistaba, gultas iekārtotas ar Ēģiptes kokvilnas gultasveļu, un viesi no kataloga var izvēlēties sev piemērotus «Dorelan» spilvenus.

MSC Jahtklubā nodrošināti augstākie apkalpošanas un izvēles standarti, sākot ar priekšroku iekāpšanai kuģī līdz izmeklētām ekskursijām krastā. Ar privātu liftu iespējams nonākt tieši godalgotajā MSC «Aurea Spa» un izvēlēties smalkas pusdienas jums piemērotā vietā un laikā.

Aptuvenā cena šādai kajītei VIP zonā ir 4000 eiro.

Interesanti fakti

MSC Preziosa ir 333 m garš (9 m garāks par Eifeļa torni), 38 metrus plats un sver 140 000 t. Uz 18 klājiem kuģis uzņem 4345 viesus, nodrošinot augsta līmeņa apkalpošanas servisu, kvalitatīvu ēdināšanas sortimentu, gaumīgu dizainu, ekoloģiskas un videi draudzīgas krāsas, augstākā līmeņa drošības tehnoloģijas. Par viesu labklājību rūpējas 1370 apkalpes locekļi.

MSC Preziosa iekļauts «Fantasia» klasē (šajā klasē ietilpst arī MSC Fantasia, MSC Splendida un MSC Divina). Milzu pilsētas, kas peld pa pasaules jūrām un okeāniem, radot ceļotājiem vispatīkamākās atmiņas par kruīza ceļojumu.

Arī Tu vari doties fantastiskā kruīzā ar Eiropas lielāko kuģi

Pēc kristībām, 24.martā, MSC Preziosa sāks savu regulāro 8 dienu kruīza maršrutu pa Vidusjūru - Dženova, Neapole, Mesīna, Tunisa, Barselona, Marseļa, Dženova, šajā maršrutā kuģojot līdz pat novembrim.

Ziemas sezonā kuģis dosies pāri okeānam līdz pat Brazīlijai, izklaidējot viesus siltajā reģionā līdz pat martam.

Kruīzs ir ceļojuma veids, ko noteikti kaut reizi dzīvē ir jāizbauda visiem un kāpēc gan lai to nesāktu ar lielāko kuģi Eiropā.

Izbaudi arī Tu Vidusjūras kruīzu

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu