Aktrise Ieva Pļavniece pamet darbu Dailes teātrī (73)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pazīstamā Dailes teātra aktrise Ieva Pļavniece paziņojusi par aiziešanu no darba, iesniedzot atlūgumu. Konkrēts iemesls nav zināms, tomēr tiek pieļauts, ka starp aktrisi un teātra vadību valdījušas nesaskaņas.

Iepriekš tika vēstīts, ka starp aktrisi Ievu Pļavnieci un režisoru Dž. Dž. Džilindžeru valda nesaskaņas, režisors daudziem aktieriem atņēmis lomas izrādēs par, viņaprāt, nepieņemamu uzvedību.

Tāpat izplatījušās baumas, ka Ieva Pļavniece ar draudzeni Anamiku Goldbergu došoties uz ārzemēm, taču aktrise noliegusi šādu versiju un nosaukusi tās par «muļķībām».

Foto: LETA

Pavisam Ieva Dailes teātri nepametīs, tiek vēstīts, ka viņa paliks kā ārštata darbiniece. Vēl augusta sākumā būs skatāma muzikālā izrāde «Dzejnieki. Nakts. Bohēma», kurā loma ir arī Pļavniecei.

Konkrēti aktrises nākotnes plāni arī vēl nav zināmi, viņa teic: «Par nākotnes plāniem nemēdzu runāt, jo sekoju vecajam labajam teicienam: «Nesaki hop, pirms neesi pārlēcis!» Esmu atvērta visdažādākajiem dzīves pagriezieniem.»

Komentāri (73)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu