"Liverpool" futbolisti uzvar Mančestras "United"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Trīs vārtus Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlē svētdien guva Nīderlandes uzbrucējs Dirks Kujts, palīdzot "Liverpool" komandai savā laukumā pieveikt līdervienību Mančestras "United".

(Papildināta no piektās rindkopas.)

Aizvadītajā cīņā "Liverpool" uzvarēja ar rezultātu 3:1 (2:0).

Kujts ar precīziem sitieniem izcēlās mača 34., 39. un 65.minūtē. Savukārt zaudētājiem goda vārtus jau pašā mača izskaņā guva meksikāņu uzbrucējs Ksavjers Ernandess.

Šis "United" vienībai šīs sezonas premjerlīgas čempionātā bija tikai trešais zaudējums, taču otrais pēc kārtas. Kā ziņots, otrdien Mančestras klubs ar 1:2 izbraukumā piekāpās valsts čempionvienībai Londonas "Chelsea".

Vēl vienā svētdienas spēlē punktus zaudēja kopvērtējuma tabulas pirmā sešinieka komanda Totenhemas "Hotspur", kas izbraukumā cīnījās 3:3 (2:2) ar turnīra pastarīti Vulverhemptonas "Wanderers".

"Wanderers" komandā divus vārtus guva Kevins Doils, vienreiz precīzi sitot no 11 metru soda sitiena atzīmes, bet "Hotspur" rindās ar diviem vārtiem izcēlās Džermeins Defo.

Pēc svētdienas mačiem Mančestras "United" ar 60 punktiem 29 cīņās saglabāja kopvērtējuma pirmo vietu, kamēr tuvākie sekotāji Londonas "Arsenal" 28 cīņās tikuši pie 57 punktiem. Trešajā vietā ar 53 punktiem 29 cīņās atrodas Mančestras "City", bet "Chelsea" ar 48 punktiem 27 mačos ieņem ceturto pozīciju.

Tikmēr "Hotspur" komanda ar 48 punktiem 28 spēlēs atrodas piektajā vietā, bet "Liverpool" ar 42 punktiem 29 spēlēs noslēdz pirmo sešinieku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu