Liepnieks atlaists no «Playboy» galvenā redaktora amata (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Par polittehnologu dēvētais publicists Jurģis Liepnieks, beidzoties pārbaudes laikam, atlaists no izdevniecības «Dienas žurnāli» izdotā vīriešu dzīvesstila žurnāla «Playboy» galvenā redaktora amata, biznesa portālam «Nozare.lv» apstiprināja «Dienas žurnālu» vadītāja Inga Gorbunova un Liepnieks.

Gorbunova par Liepnieka atlaišanu sīkākus komentārus nesniedza, tikai «Nozare.lv» atrakstīja, ka «Jurģis ir brīdināts par darba attiecību pārtraukšanu īsi pirms pārbaudes laika beigām».
Savukārt atlaistais redaktors gan sarunā ar «Nozare.lv», gan sava «Twitter» kontā apgalvoja, ka viņa atlaišanu vistiešākā veidā esot ietekmējis bijušais premjers un likvidētās Tautas partijas (TP) dibinātājs, uzņēmējs Andris Šķēle.
Liepnieks sacīja, ka Šķēle, kuru viņš uzskata par «Dienas» mediju grupas vienu no faktiskiem īpašniekiem, esot kā nosacījumu «Playboy» redaktora darba turpināšanai pieprasījis uzrakstīt atlūgumu bez datuma. Kad Liepnieks atteicies to darīt, viņš atlaists pārbaudes laikā beigām tuvojoties, kad darba devējs to var darīt bez īpaša iemesla.
Savukārt Šķēle, lūgts komentēt Liepnieka apgalvojumus, «Nozare.lv» ar īsziņu pavēstīja, ka to nedarīšot, taču piebilda, ka «kāds dzīvo pagātnē un vēl arvien manu ietekmi pārspīlē».

Jurģis Liepnieks, gatavojoties "Playboy" jaunajam numuram
Jurģis Liepnieks, gatavojoties "Playboy" jaunajam numuram Foto: facebook.com
Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu