XV būs pirmais Subaru hibrīds (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Subaru

Japāņu autobūves uzņēmums Subaru oficiāli atklājis, ka tā pirmais modelis ar hibrīddzinēju būs krosovers XV, nevis Forester, kā tika vēstīts iepriekš.

Par XV Crosstrek Hybrid nodēvētais auto pirmo reizi publikas priekšā izbrauks Ņujorkas auto izstādē. Lai arī līdz tās atklāšanai ir atlikusi tikai viena nedēļa un viena diena, konkrētas informācijas par Subaru pirmā hibrīdmodeļa agregātiem un to raksturlielumiem nav. Zināms ir tikai tas, ka hibrīddzinēju koncerna Fuji Heavy Industries autobūves struktūrvienība izstrādājusi pati un to apvienojusi ar tradicionālo Subaru Symmetrical All-Wheel Drive, vēsta Motor.ru.

Bez XV Crosstrek Hybrid uz Ņujorku tiek vests arī kāds pilnīgi jauns konceptauto, kurš vēl nekur nav rādīts. Arī par to nekādas informācijas nav.

Pēdējais konceptauto ar Subaru emblēmu debitēja Ženēvas auto šovā marta sākumā. Tas bija eksponāts ar nosaukukmu Viziv, kam jādemonstrē Subaru zīmola krosoveru un apvidnieku dizaina attīstības iestrādes.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu