Ufo atklāj tālākos plānus - gaidāms moderns radio! (79)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felīcija Vērzemniece

31. janvārī izskanēja pēdējais raidījums «BB brokastis», kuru 16 gadus veidoja tautā iemīļotais tandēms - Ufo jeb Kaspars Upacieris un Fredis jeb Andris Freidenfelds. Ufo ilgu laiku neatbildēja uz jautājumiem par viņa tālākajiem plāniem. Nu sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Ufo beidzot atklāj, ka top jauns projekts - moderns interneta radio, kuru būs iespēja klausīties arī FM diapazonā. Ufo stāsta, kāds būs gaidāmais radio projekts.

Kaspars Upacieris stāsta, ka jaunajam projektam tiks piesaistīti vairāki sabiedrības partneri un tas nebūšot tikai interneta radio - rīta, dienas, vakara, kā arī diskusiju programmas tiks raidītas arī Latvijā jau esošās radiostacijās.

Foto: Felīcija Vērzemniece

«Jaunā radio nosaukums būs «BoomFM», tam būs izveidota speciāla mājaslapa. Parasti tiek piedāvāti konkrēti mūzikas žanri attiecīgajai stacijai, taču mūsu radiostacijas mājaslapā varēs izvēlēties pleilistes, kuras mēs nosaucām par «kasetēm». Tās veidos konkrētas radiostaciju grupas, piedāvājot izvēles iespējas,» skaidro Ufo.

Jaunā radio sauklis ir:

«Īsi par aktuālo, vairāk par neko!»

Tāpat radio būšot pieejamas arī aplikācijas, lai to varētu klausīties arī mobilajos tālruņos, projekts būs moderns, Ufo teic:

«Tas būs citādāks interneta radio, nekā līdz šim esam pieraduši.»

Kaspars stāsta, ka tematika galvenokārt tiks tendēta uz izklaidi, kā arī aicina interesentus iesaistīties: «Esam gatavi uzklausīt piedāvājumus.»

Jauno interneta radio projektu plānots īstenot jau šā gada aprīļa sākumā, taču tas esot atkarīgs no tehniskajām lietām, tādēļ ka tehniski šis neesot vienkāršs projekts.

Komentāri (79)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu