Berluskoni dejotāja aizēno Vīnes Operas balli (18)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vīnē noticis Austrijas galvaspilsētas grandiozākais pasākums - ikgadējā Operas balle. Tiesa, šoreiz vislielāko uzmanību piesaistījusi ne tik daudz pati balle, kā viena no tās viešņām.

Tā bija 18 gadu vecā marokāniete Rūbija, kura plašākai sabiedrībai pazīstama pēc skandāla ar Itālijas premjeru Silvio Berluskoni. Tieši Rūbija jeb īstajā vārdā Karima El Mahruga ir viena no skandāla centrālajām personām - ir aizdomas, ka premjers viņai maksājis par seksuāla rakstura pakalpojumiem laikā, kad viņa vēl bija vien 17 gadus veca, tātad - nepilngadīga.

Foto: AFP/LETA

Balle notika vakar, un Rūbija tajā pavadīja Vīnes celtniecības magnātu, miljonāru Ričardu Lagneru. 78 gadus vecā uzņēmēja pavadones izvēle Austrijas sabiedrībā jau sacēlusi pamatīgu skandālu. Operas balles organizatori pat bija plānojuši anulēt uzņēmēja ielūgumu.

Vīnes Operas balle būtībā ir greznas viesības sabiedrības krējumam. Par vienu no balles raksturīgākajām iezīmēm uzskatāma izsmalcināto viesu griešanās valša ritmos. Taču jau pirms balles Rūbija nokaitināja Vīnes augstāko sabiedrību, paziņojot, ka dejot valsi viņa neprotot, taču labi pārzinot vēderdejošanas noslēpumus.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu