DDT vakara brokastu tēma - provokācija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

23. martā plkst. 17:00 jaunie režisori Valters Sīlis, Dmitrijs Petrenko, Kārlis Krūmiņš un Andrejs Polozkovs aicina uz Vakara brokastīm, kurās šoreiz tiks runāts par provokācijām. Ieeja bez maksas.

Vai esam pieraduši pie regulāriem sabiedrības tracināšanas mēģinājumiem tiktāl, ka automātiski tos ignorējam? Sarunas pie rīta kafijas par to, kurš vainīgāks un kuram taisnība lielāka - provocētājam, provocējamajam vai trešajam un ko vispār šajās «cīņās» vajadzētu darīt.

Vakara brokastis ir diskusija par to, kas ir svarīgs šodien un var nebūt svarīgs rīt. Šeit ir viss kā parastajās brokastīs - arī virtuves sarunas par politiku. Sarunas, kas medijos diez vai kādreiz parādītos.

Nevarat pamosties? Viņi jums palīdzēs - četri jauni režisori: Valters Sīlis, Dmitrijs Petrenko, Kārlis Krūmiņš un Andrejs Polozkovs.

Iepriekšējās Vakara brokastu diskusijās runāts par gatavību demokrātijai, Žerāra Depardjē pilsonības maiņu un eiro ieviešanu. Savukārt nākamā reize būs 19. aprīlī plkst. 18:00.

Pēc Vakara brokastīm 23.martā plkst.19:00 iespējams

noskatīties arī jauno izrādi «Pati uzmanība»

, kas tapusi izrāžu ciklā «Uztveres mērījumi». Biļešu cena Ls 4 (skolēniem, studentiem, pensionāriem Ls 3).

Vakara brokastis: 23. martā plkst. 17:00

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu