Prinss ar trīs stundu šovu noslēdz SXSW (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no populārās mūzikas spilgtākajiem simboliem Prinss (Prince) pagājušonedēļ ar trīs stundu garu koncertprogrammu pārbaudīja savu fanu uzticību mūzikas industrijas saietā «South By Southwest» Ostinā, Teksasā.

Leģenda kopā ar 12 pūtēju grupu kāpa uz nelielās «La Zona Rosa» kluba skatuves un priecēja fanus ar savu lielāko hitu izlasi - skanēja gan «1999», «Cool», gan pārveidota «Purple Rain» versija u.c.

«Neļaujiet man jūs sāpināt. Jūs taču zināt, cik man ir daudz hitu?» kādā no pauzēm brīdinājis Prinss.

Koncerts, kurā Prinss nodziedāja arī savulaik lielākā konkurenta Maikla Džeksona dziesmu «Don’t Stop ‘Til You Get Enough», fankmūzikas ikonas Kērtisa Meifīlda (Curtis Mayfield) «We’re a Winner» u.c., ieilga līdz plkst. 3. naktī, tādējādi pieliekot treknu punktu nedēļu ilgajai «South By Southwest» konferencei.

Foto no Prinsa koncerta šeit

Atgādinām, ka šogad Prinss jau mūs iepriecinājis ar jaunu, roķīgu singlu «Screwdriver» un mūzikas prese baumo, ka šogad gaidāms jauns Prinsa albums un gada izskaņā pasaules tūre.

Latviju konferencē šogad pārstāvēja grupa «Triānas parks».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu