Brends un Boils kopā vēlas izveidot filmu par futbolu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu komiķis Rasels Brends (Russell Brand) un režisors Denijs Boils (Danny Boyle) plāno kopīgiem spēkiem izveidot jaunu kinolenti par futbolu.

Abi kinoindustrijas pārstāvji, kuri atbalsta Anglijas futbola klubus, iespēju veidot šo projektu apsprieda izdevuma "Vanity Fair" rīkotajā pasākumā pagājušajā svētdienā, kas veltīts ASV Kinoakadēmijas "Oskara" balvas pasniegšanas ceremonijai, un sacīja, ka viņi abi kopā labprāt veidotu filmu par sportu.

"Viņi labprāt veidotu filmu par futbolu. Denija slepenā vēlme ir uzņemt "365 Days In The Life Of Bury FC". Rasam tas patika,"

tabloīdam "The Sun" atklāja anonīms informācijas avots.

Brenda aktiera karjera pēdējos gados ir uzņēmusi apgriezienus, viņš ir piedalījies komēdijās "Forgetting Sarah Marshall" ("Aizmirst Sāru Maršalu") un "Get Him to the Greek" ("Dabū viņu uz skatuves"). Viņš atveidos galveno lomu arī 1981.gada komēdijas "Arthur" rimeikā ar Helēnas Mirenas piedalīšanos. Brenda vārds tiek saistīts arī ar lomu gaidāmajā Brodvejas mūzikla "Rock of Ages" kinoversijā.

Boila jaunākais veikums - kinolente "127 Hours" - tika nominēta šā gada ASV Kinoakadēmijas "Oskara" balvai, taču to pārspēja britu drāma "King’s Speech" ("Karaļa runa").

Denijs Boils
Denijs Boils Foto: AFP/LETA
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu