Eiropas lielākais kuģis gatavojas grandiozām kristībām (22)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Eiropas lielākais kuģis MSC PREZIOSA ir iepeldējis jūrā, sākot savu pirmo jūras ceļojumu no tā būvniecības vietas Francijā, Sennazērā, tuvojoties grandiozo kuģa kristību vietai Itālijā, Dženovā. Arī TVNET būs iespēja piedalīties un klātienē vērot vienu no greznākajām svinībām MSC vēsturē.

Kaut kas ļoti vērtīgs tuvojas Dženovai

Jau pēc pāris dienām, 23.martā, lielākais kuģis Eiropā «MSC Preziosa» tiks nokristīts Itālijā, Dženovā, piedaloties 2500 viesiem no visas pasaules. Kuģa kristības klātienē vēros arī portāls TVNET un «MSC Cruises» oficiālie pārstāvji Baltijā «Cruiselines».

Kristības atklās flotes krustmāte Sofija Lorēna

Kuģa kristībās piedalīsies pati flotes krustmāte Sofija Lorēna.

Viņa iesvētīs laineri, sašķaidot šampanieša pudeli pret bortu. Kristībās kuģa būvētājvalsts Francija formāli nodos kuģi «MSC Cruises» flotes kuģu īpašniekam Džanluidži Apontem (Gianluigi Aponte).

Kristības atklās flotes krustmāte Sofia Lorēna
Kristības atklās flotes krustmāte Sofia Lorēna Foto: REUTERS/ScanPix

Svinību oficiālajā daļā, protams, neiztikt bez sarkanās lentes pārgriešanas, ko veiks MSC viceprezidents Alexa Aponte Vago. Pēc tradicionālā šampanieša sasišanas pret bortu sekos grandioza kuģu taurēšana, ko kuģis dara ikreiz, sākot savu braucienu jūrā, atsveicinoties no pilsētas līdz nākamajai reizei.

Kuģis iepeldēs jūrā ar kuģu signalizēšanu

Šajā kristību reizē MSC flotes divi citi laineri pavadīs «MSC Preziosa» ar kuģu signalizēšanu, izrotāti ar miljoniem gaismas spuldzīšu virtenēm.

Interesanti fakti par Eiropas lielāko kuģi

«MSC Preziosa» ir 333 m garš (9 m garāks par Eifeļtorni), 38 metrus plats un sver 140 000 t. Uz 18 klājiem kuģis uzņem 4345 viesus, nodrošinot augsta līmeņa apkalpošanas servisu, kvalitatīvu ēdināšanas sortimentu, gaumīgu dizainu, ekoloģiskas un videi draudzīgas krāsas, augstākā līmeņa drošības tehnoloģijas. Par viesu labklājību rūpējas 1370 apkalpes locekļi.

«MSC Preziosa» iekļauts «Fantasia» klasē (šajā klasē ietilpst arī «MSC Fantasia», «MSC Splendida» un «MSC Divina»). Tā ir kā

milzu pilsētas, kas peld pa pasaules jūrām un okeāniem, radot ceļotājiem vispatīkamākās atmiņas par kruīza ceļojumu.

Uz jaunā grandiozā kuģa tā viesus priecē 5 restorāni, 13 dažādi bāri, iepirkšanās galerija, bibliotēka, kāršu istaba, cigāru istaba, konferenču telpa, interneta kafejnīca un videospēļu istaba, kā arī rotaļu istaba bērniem, karaoke un pat speciāls tīņu disko klubs, iespējamas dažādas sporta aktivitātes, četri peldbaseini un 12 džakuzi, kazino, teātris, SPA kompleks un vēl un vēl desmitiem dažādu aktivitāšu un atpūtas iespēju.

Arī Tu vari doties fantastiskā kruīzā ar Eiropas lielāko kuģi

Pēc kristībām, 24. martā, «MSC Preziosa» sāks savu regulāro astoņu dienu kruīza maršrutu pa Vidusjūru - Dženova, Neapole, Mesīna, Tunisa, Barselona, Marseļa, Dženova, šajā maršrutā kuģojot līdz pat novembrim.

Ziemas sezonā kuģis dosies pāri okeānam līdz pat Brazīlijai, izklaidējot viesus siltajā reģionā līdz pat martam.

Ja arī Tu vēlies doties fantastiskā piedzīvojumā, izbaudot emocījas, ko piedāvā kruīzi pa tuvām vai tālām pasaules jūrām un okeāniem, apmeklē «MSC Cruises» pārstāvju mājaslapu:

«MSC Cruises» oficiālie pārstāvji Baltijā «Cruiselines»

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu