Aija neskumst par sava kora izbalsošanu (36)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Pagājušajā nedēļā, 17. martā, TV šovu «Koru kari» pameta Aishas jeb Aijas Andrejevas Lielvārdes «Sarkanais teiksmu koris». Sarunā ar TVNET Aija Andrejeva teic, ka nemaz nejūtas slikti: «Aizgājām ar godu!» Tāpat Aija stāsta par piedzīvoto un atklāj, kas ir viņas favorīts no atlikušajiem koriem.

Māras Holšteinas-Upmanes Rīgas «Jūras zilais koris» šovu pameta pirmais, par ko Aija Andrejeva pauž nožēlu, apgalvojot, ka Māras koris viņai ļoti paticis. Nu šovu pametis arī Aijas Lielvārdes koris. Aija stāsta: «Nav tā, ka ir slikta sajūta. Patiesībā baigi mierīgi. Aizgājām ar godu. Mēs paši domājam un no malas cilvēki arī saka, ka mūsu priekšnesums bija ļoti labs. Protams, kāda asariņa kādam bija, bet kopumā mēs to ļoti veselīgi uztvērām. Gājām uz šovu un taču zinājām, ka varam tikt izbalsoti. Šoreiz vienkārši kaut kas nenostrādāja.»

Šovā «Koru kari» pavadītais laiks Aijai sniedzis pieredzi un jaunus draugus, ar kuriem arī pēc šova pamešanas dziedātāja turpinās uzturēt kontaktu: «Pēc raidījuma bijām visi sabraukuši pie manis, pasēdējām un sirsnīgi pavadījām laiku kopā. Mana tā ideja, turp dodoties, bija labi pavadīt laiku. Tas ir pats labākais šādos pasākumos – pavadītais laiks, gūtā pieredze, it sevišķi tiem, kas uz tādas skatuves ir pirmo reizi. Var redzēt, kā viņi ir satraukti un acis mirdz. Viņiem tie ir svētki.»

Par žūrijas vērtēšanu Aija daudz nespriež, vien saka:

«Kaut kas jau žūrijai ir jārunā, tāpēc jau viņi tur sēž – lai sniegtu kritiku un vērtētu.»

Tāpat Lielvārdes kora vadītāja atklāj, ka viņas favorīts ir Normunda Jakušonoka Rīgas «Zelta saules koris», kurš Aijai šķiet atraktīvs un interesants.

Aija ar kori gatavosies «atgriešanās raidījumam» 30. martā, bet pagaidām vēl atpūšas, tāpat arī īpaši neakcentē vēlmi uzvarēt: «Mēs iesim labi pavadīt laiku.»

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu