Lieni Brikousku draugi sveic ar gaidāmo mazuli (22)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Par seksīgo dziedātāju dēvētā radio «Capital FM» dīdžeje Liene Brikouska, kura pagājušajā nedēļā prezentēja jaunāko veikumu - dziesmas «Sapņu pilsēta» videoklipu, šonedēļ jau saņem apsveikumus no draugiem par kādu citu priecīgu dzīves notikumu. Lienes Facebook ieraksti vēsta, ka septembra sākumā viņa kļūs par māmiņu.

Savā Facebook profilā Liene Brikouska publicējusi fotogrāfiju, kurā redzams mazuļa apģērbs siltām rudens dienām un zīdainim paredzēti adīti zābaciņi. Fotogrāfijā norādīts arī kāds zīmīgs datums - 3. septembris, un draugi jau steidz apsveikt dziedātāju ar dzīves priecīgo notikumu. Arī dziedātāja un vārdamāsa Liene Šomase norādījusi, ka nevarot vien sagaidīt 3. septembri.

Par seksīgo dziedātāju dēvētā un radio «Capital FM» dīdžejs Liene Brikouska aizvadītajā nedēļā prezentēja savu jaunāko veikumu - dziesmas «Sapņu pilsēta» videoklipu. Pasākums norisinājās mierīgā gaisotnē
Par seksīgo dziedātāju dēvētā un radio «Capital FM» dīdžejs Liene Brikouska aizvadītajā nedēļā prezentēja savu jaunāko veikumu - dziesmas «Sapņu pilsēta» videoklipu. Pasākums norisinājās mierīgā gaisotnē Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Jau iepriekš šovbiznesa aprindās izplatījās runas, ka Liene Brikouska ir bērniņa gaidībās. Iespējams, tieši tādēļ Lienes dzīvesveids kļuvis daudz rāmāks, ko pierādīja arī dziesmas «Sapņu pilsēta» videoklipa prezentācija, kas norisinājās mierīgā gaisotnē, un Liene pat sava pasākuma laikā koncertu sniedza, sēžot uz skatuves speciāli novietotā krēslā.

Arī dziedātājas skatuves kolēģis Andris Kivičs sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» pat jokoja, ka nesenā ceļojuma laikā uz Kanāriju salām ar sieviņu Madaru savu astoņus mēnešus veco meitiņu Ketiju bija atstājis auklēt Lienei Brikouskai, jo viņai šāda pieredze lieti noderētu.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu