«UgunsGrēka» aktrise Ieva Eklone 40. jubileju svin četras dienas (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Populārā pašmāju TV3 seriāla «UgunsGrēks» Ramonas lomas atveidotāja Ieva Aleksandrova-Eklone pagājušonedēļ 15. martā svinēja savu 40. dzimšanas dienu. Jubileja tika atzīmēta vairākas dienas, kā pati aktrise smej, svētki ieilga līdz pat 18. martam, kad Ieva savus «UgunsGrēka» kolēģus cienāja ar pašas ceptu kūku un buka cepeti.

«Man prieks, ka varu seriāla kolēģus pacienāt ar pašas ceptu kūku; savukārt tiem, kas ietur diētu, pagatavoju buka cepeti. Kolēģi jau mani te apcēla, ka reklamēju savu firmas ēdienu, bet viņi tā arī nav to pagaršojuši. Tad nu arī beidzot kolēģi nogaršoja manu buka cepeti,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» stāsta aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone.

Savukārt 15. martā, kad Ieva svinēja savu oficiālo dzimšanas dienu, aktrises jubilejas svinības sākās kolēģu lokā. «Nodarbojos ar Bikram jogu, un dzimšanas dienā man tika piedāvāts uzaicināt trīs draugus. Uzaicināju uz Bikram jogas nodarbību seriāla režisori Intu Gorodecku, montāžas režisori Ilzi Bētiņu un direktori Ilzi Forstmani, un dzimšanas diena sākās veselīgi. Jau vēlāk kopā ar vīru devāmies uz Taizemes restorānu, pēc kura devāmies naksnīgā pastaigā pa Vecrīgu; kad nosalām, tad gājām sildīties uz «Teātra bāru», un tad sākās vakara neveselīgā daļa ar balzamu un upeņu sulu. Jubileju man vispār sanāca svinēt dienu ātrāk, nekā ir oficiāli paredzēts, jo vīra draugi bija sajaukuši dienas un ieradušies par agru uz svinībām. Savukārt dienu pēc jubilejas atkal mani sagaidīja pārsteigums, jo ieradās draugi, kas arī bija nokļūdījušies ar īstās jubilejas datumiem. Tad man sanāca tāds trīsdiennieks, un nu jau ir ceturtā diena, kad svinos,» stāsta aktrise.

"UgunsGrēka" Ramona viesnīcā savā darba kabinetā
"UgunsGrēka" Ramona viesnīcā savā darba kabinetā Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Dzimšanas dienu katru gadu Ieva svin citādi. Piemēram, vienu gadu viņa pat svinējusi savu jubileju zirgu stallī.

«UgunsGrēka» devītajā sezonā Ievas atveidotā varone Ramona nodarbināta teju katrā seriāla sērijā. «Tā gan ir, bet atrodu arī laiku aizbraukt pie sava zirga Milorda,» teic aktrise. Lai arī joprojām Latvijas laukus klāj sniegs, Ieva ar Milordu dodas izjādēs. «Saulīte spīd, un iespējams pirmo brūnumiņu uz vaigiem noķert. Kā mana kolēģīte smējās, auklītes un zirgu mīļi jau staigā ar brūnām sejām. Nu tā arī ir, saulīte jau ir noķerta,» piebilst Ieva.

Pavasarīgi krāšņu ziedu pušķi Ieva Aleksandrova-Eklone saņēma dāvanā no "UgunsGrēks" kolēģiem tieši seriāla filmēšanas laukumā
Pavasarīgi krāšņu ziedu pušķi Ieva Aleksandrova-Eklone saņēma dāvanā no "UgunsGrēks" kolēģiem tieši seriāla filmēšanas laukumā Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Šajā seriāla sezonā Ramona gatava izmantot jebkādus sievišķīgos ieročus, lai tikai noturētu Leonu (aktieris Ģirts Ķesteris, - red. piez.) un kļūtu par viņa sievu, tādējādi mantotu viņam piederošo viesnīcu. Tā kā Ieva Aleksandrova-Eklone šajā seriālā spēlē jau otro sezonu, nu viņu arī pazīst uz ielas un sociālajos saziņas tīklos vēstules aktrisei raksta dažāda gadagājuma cilvēki. «Man prieks, ka tie lielākoties ir pozitīvi komentāri. Ļoti daudz saņemu arī komplimentus; no tīņiem līdz pat pieauguša vecuma vīriešiem. Paldies viņiem par to, man prieks, bet, kā jau es daudziem no viņiem atbildu, reālajā dzīvē es neesmu Ramona un, lai nevienam nav jāviļas, iepazīties nevēlos. Ramonu var satikt tikai šeit seriālā,» par atpazīstamību teic aktrise.

Īpaši atmiņā Ievai palicis kāds kompliments, ko viņa saņēmusi no kādas ļoti skaistas un labi koptas sievietes, iepērkoties veikalā. «Viņa man pienāca klāt un teica: «Kā man patīk tā tava Ramona. Paldies jums par to!» Kā tas mani pārsteidza! Jāsaka paldies maniem partneriem, jo man ir fantastiski kolēģi, gan par Ģirtu Ķesteri es varu teikt tikai labus vārdus, gan arī par Mārtiņu Meieru (seriālā atveido Danielu, - red. piez.). Liels paldies, ka viņi tādi ir, un man ir liels gods ar viņiem kopā spēlēt. Ko tad es viena varu izdarīt, tas viss tikai tāpēc tik labi padodas, ka esam komanda,» atklāj Ieva.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu