BK "Ventspils" pārtrauc sadarbību ar Buškevicu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Basketbola klubs "Ventspils'' trešdien pārtrauca sadarbību ar Latvijas saspēles vadītāju Sandi Buškevicu, TVNET informē vienības preses dienests.

34 gadus vecais basketbolists savas dzimtās pilsētas klubam pievienojās pagājušā gada decembrī. Līdz šim pieredzējušais spēlētājs par savu lietderību nav spējis pārliecināt, un līgumsaistības tika pārtrauktas.

Buškevics BK ''Ventspils'' rindās aizvadīja piecas Latvijas basketbola līgas (LBL) spēles, laukumā vidēji pavadot 33 minūtes, gūstot 7 punktus un atdodot 7 rezultatīvas piespēles.

''MasterCard'' Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijā viņš piedalījās sešās spēlēs, laukumā vidēji pavadot 18 minūtes, gūstot 3 punktus un atdodot trīs rezultatīvas piespēles,

Tāpat viņš aizvadīja sešus FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa mačus, vidēji laukumā pavadot 15 minūtes, gūstot 2 punktus un atdodot 2 rezultatīvas piespēles.

Nedēļas laikā Buškevics ir otrais spēlētājs, ar kuru "Ventspils'' vienība pārtraukusi attiecības. Pagājušajā nedēļā līgums tika lauzts ar Ingu Bankevicu.

LBL un BBL čempionāta kopvērtējumā BK "Ventspils'' pašlaik ir turnīra tabulas galvgalī. Tāpat veiksmīgi startē Eiropas Izaicinājuma kausā, kur iekļuvusi labāko astoņu komandu skaitā jeb ceturtdaļfinālā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu