Morisejs atceļ visu atlikušo ASV koncertturneju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Britu dziedātājs Morisejs (Morrissey) slimības dēļ atcēlis visus ASV turnejā plānotos koncertus, piektdien paziņoja viņa pārstāve.

Kā jau ziņots, pēdējās nedēļās rokgrupas «The Smiths» agrākais līderis atlika vairākas uzstāšanās, taču nu viņš atcēlis visus ieplānotos koncertus. Viņš cieš no asiņojošas kuņģa čūlas un dubultās pneimonijas - slimība skārusi abas plaušas.

«Par spīti centieniem turpināt koncertturneju, Morisejam vajadzīgs pārtraukums, un tāpēc viņš nevarēs pabeigt turneju,» paziņoja pārstāve. «Morisejs pateicas visiem saviem faniem par laba vēlējumiem un labām domām.»

Atceltas uzstāšanās vairākās ASV pilsētas, tai skaitā Čikāgā, Atlantā, Filadelfijā, Fīniksā un Denverā. Turnejas noslēdzošais koncerts bija paredzēts 30.aprīlī Sanfrancisko.

Mūzikas žurnāls «Rolling Stone» saskaitījis, ka pēdējā gada laikā Morisejs esot atcēlis 21 koncertu.

Kā TVNET ziņoja iepriekš, janvārī 53 gadus vecais dziedātājs nonāca slimnīcā ar asiņojošu kuņģa čūlu. Tuvākos paredzētos koncertus viņš pārcēla uz citiem datumiem, bet 27.februārī atkal atsāka koncertturneju. Viņš sniedza dažus koncertus, taču drīz vien atkal saslima.

Atgādinām, ka Morisejs uzstājās Rīgā 2009.gada jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu