Ozs joprojām varens

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Režisora Sema Raimi lente «Oz the Great and Powerful» («Varenais no Oza zemes») viegli saglabā pirmo vietu Ziemeļamerikas kinoteātros, bet nedēļas jaunās filmas pārsteidz ar negaidītiem rezultātiem ziņo «kinokino.lv».

Nedēļas griezumā «Varenais no Oza zemes» iekasējis 42,2 miljonus. Kopsummā filma jau iekasējusi vairāk par 140 miljoniem, un tas ļāvis šā gada topā izvirzīties pirmajā vietā. Globālā mērogā kases ieņēmumi jau ir tuvu 300 miljoniem.

«Varenais no Oza zemes» ir 1939. gada filmas «The Wizard of Oz» («Oza zemes burvis») priekšstāsts. Tomēr jaunajās filmās nedrīkst izmantot atpazīstamus priekšmetus no oriģinālās kinolentes, piemēram, Dorotijas rubīnsarkanās kurpītes, jo tiesības uz vecāko filmu pieder citai studijai - «Warner Bros».

Foto: publicitātes

Galvenajā lomā filmējies Džeimss Franko, bet pārējās lomās skatāmas tādas Holivudā atzītas un daudzkārt godalgotas skaistules kā Mila Kunisa, Mišela Viljamsa un Reičela Veisa.

Ļoti labu sniegumu demonstrējis jaunais trilleris ar Halli Beriju galvenajā lomā «Palīgā sauciens» («The Call»). Filma iekasējusi 17,1 miljonu, un tas ir krietni labāks rezultāts par gaidīto. Pieticīgais budžets noteikti tiks atpelnīts.

Ne tik labas ziņas savai studijai sagādājis otrs nedēļas jaunums - komēdija «The Incredible Burt Wonderstone». Iekasēti vien 10,3 miljoni, kas, protams, ir vairāk nekā pieticīgs rezultāts komēdijai, kurā galvenās lomas atveido Stīvs Kerels un Džims Kerijs.

4. vietu ieņem režisora Braiena Singera (Bryan Singer) pasaku filma «Džeks milžu bende» («Jack the Giant Slayer»), savukārt top5 noslēdz komēdija «Identity Thief» («Identitātes zagļi»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu