Berluskoni savām mīļākajām esot palielinājis krūtis un lūpas (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozais Itālijas premjers Silvio Berluskoni savām mīļākajām esot palīdzējis operācijas ceļā tikt pie lielākām krūtīm, lūpām un sēžamvietām, ziņo "Daily Telegraph".

Itālijas prokuroriem ir aizdomas, ka Berluskoni par savu naudu maksājis par krūšu, lūpu un pēcpuses palielināšanas operācijām vismaz septiņām jaunām sievietēm, ar kurām viņam bijušas seksuāla rakstura attiecības. Izmeklētāji noskaidrojuši, ka minētās medicīniskās manipulācijas veicis kosmētiskais ķirurgs Gvakomo Urtis no Sardīnijas. Izmeklētāji ilgākā laika posmā ierakstījuši simtiem telefonsarunu, kurās "Berluskoni meitenes" savā starpā pārrunā veiktās operācijas.

Milānas tiesa patlaban skata lietu, kurā Berluskoni apsūdzēts varas ļaunprātīgā izmantošanā un seksuālās attiecībās ar mazgadīgu prostitūtu. Zināms, ka Itālijas tiesībsargājošās iestādes pārbaudījušas, vai arī šī meitene nav izmantojusi ķirurga Urtisa pakalpojumus uz Berluskoni rēķina. Pats plastiskais ķirurgs paziņojis, ka jauno meiteni ne reizi neesot pat saticis.

Simtiem tūkstošu vērtas dāvanas ballītes viešņām

Izmeklētāji iepriekš arī pauda aizdomas, ka Berluskoni, kurš ir Itālijas trešais bagātākais cilvēks, sieviešu kārtas izklaidētājām dāvinājis dārglietas, mašīnas un naudu. Simtiem tūkstošu vērtas dāvanas neesot bijis nekas neparasts tā dēvētajās "bunga bunga" ballītēs Berluskoni savrupmājā Milānā.

Berluskoni, atklātībā nākot arvien vairāk pikantām detaļām par viņa privāto dzīvi, atkārtoti norādījis, ka par apsūdzībām neuztraucas. Tās visas esot netaisnīgi celtas. Berluskoni šajā kontekstā pat citējis Bībeles tekstus. "Esmu cilvēks, kurš Itālijā iesaistīts visvairāk tiesas prāvu. Esmu bijis 2952 tiesas noklausīšanās. Domāju, jūs noģībtu, ja es jums izstāstītu, cik daudz naudas esmu iztērējis konsultantiem un advokātiem: vairāk nekā 600 miljardus liru (vairāk nekā divi miljoni latu). Kad cilvēki saka, ka mani būtu jātiesā, es tikai nodomāju - "piedod viņiem, jo viņi nezina, ko dara"," paziņoja Berluskoni biznesa konferencē Milānā.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu