Atsāksies «Gandrīz ideāls randiņš» (29)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Raidījuma «Gandrīz ideāls randiņš» producents Kristaps Valdnieks nupat atgriezies no Lielbritānijas, kur īpašā seminārā satikās šova veidotāji no visas pasaules. Citu valstu telekanāli ir izbrīnīti par to, ka randiņa formāts Latvijā ir tikpat populārs kā vakariņas. «Tagad varam konsultēt pat pašus formāta autorus – Lielbritānijas telekanālu ITV,» joko «Gandrīz ideāla randiņa» un «Gandrīz ideālu vakariņu» producents K.Valdnieks.

Latvija veido šova vēsturi

K.Valdnieks atklāja, ka Latvija ir viena no trīs valstīm, kurā televīzijā redzams ne tikai Gandrīz ideālu vakariņu raidījums, bet arī randiņu versija; pārējās divas ir Austrālija un Zviedrija. «Citu valstu telekanāli ir

izbrīnīti par to, ka randiņa formāts Latvijā ir tikpat populārs kā vakariņas.

Tāpēc mēs varam būt lepni, jo esam izveidojuši visvairāk Gandrīz ideāla randiņa sēriju. Pie tam esam vienīgie, kas pierādījuši – vienlīdz labi darbojas modelis, kur otru pusīti izvēlas meitene, un arī tāds, kur vienīgais ir puisis.

Foto: TV3

Gandrīz ideāla randiņa jaunā sezona vairs nav aiz kalniem, tāpēc laiks uzzināt, kas skatītājus tajā gaida. Šova Gandrīz ideāls randiņš producente Sandija Miezīte atklāj, ka šosezon viņu pārsteidz, cik forši vīrieši pieteikušies šovam. Starp viņiem ir gan juristi, gan pasākumu vadītājs un skaistumkonkursu uzvarētājs, arī nekustamo īpašumu mākleri, bārmeņi, florists un topošais uzņēmējs.

Pirmajā nedēļā emocijas un izklaides sitīs augstu vilni. Izklaides tādēļ, ka pirmo reizi raidījuma vēsturē viens no dalībniekiem pārējos uz dažām dienām vedīs uz ārzemēm. Atklāšanas nedēļā četras meitenes Marta, Maija, Silva un Inese cīnīsies par Andra uzmanību Viņam ir pāri 30, darbs saistīts ar ceļošanu, un tas ir viens no iemesliem, kādēļ noturīgas attiecības līdz šim nav izveidojušās. Andris ir izvēlīgs, taču arī pirmās nedēļas dalībniecēm ir ko piedāvāt. Visas meitenes dzīvē ir sasniegušas daudz, un var atklāties, ka kādai no viņām Andris nemaz nav pietiekami labs. Jau tagad zināms, ka

Andrim šī nedēļa nebūs vienkārša - gaidāmas kaislības, neparasti randiņi

un nedaudz kulinārijas. Nedēļai noslēdzoties, dalībnieki atzina – ikdienā pat mēneša laikā nav tik daudz notikumu.

Nedēļu vēlāk Gandrīz ideālā randiņa vienīgā meitene būs Crystal, kas pazīstama kā OKartes skatuves otrās sezonas dalībniece, arī šā gada izstādes Erots vadītāja. Kādi puiši cīnīsies par meitenes uzmanību? Vai kāds no viņiem iemantos viņas simpātijas?

Gandrīz ideāls randiņš no 18.marta darbdienās 18:00 TV3.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu