Krievijas senators: ar Domodedovas teroraktu saistīta Gruzija (19)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Krievijas parlamenta senāta pirmais vicespīkers Aleksandrs Toršins intervijā laikrakstam "Rossiskaja Gazeta" izteicies, ka ar teroraktu Domodedovas lidostā saistīta Gruzija. Krievijas Nacionālā pretterorisma komiteja tikmēr uzsver, ka publiski par šādu saistību runāt vēl pāragri, ziņo newsru.com.

"Pirms izmeklēšanas pabeigšanas jebkuras versijas par terorakta pasūtītājiem un tajā iesaistītajiem var tikt uzskatītas tikai un vienīgi par kāda personīgo viedokli," teikts komitejas paziņojumā, atbildot uz izskanējušo versiju, ka ar Domodedovas spridzināšanu saistīti Gruzijas specdienesti.

Aleksandrs Toršins intervijā "Rossiskaja Gazeta" teica, ka aiz terorakta patiesībā stāvo "Krievijas valdošais režīms". "Saakašvili savu niknumu pret mums neslēpj. Viņš pretkrievisko noskaņojumu padarījis par konkurējošu preci, kuru arī tirgo."

Jāatgādina, ka neilgi pēc terorakta atbildību par notikušo uzņēmās čečenu nemiernieku līderis Doku Umarovs. Toršins norāda, ka tam neticot.

Gruzijas puse šos apgalvojumus jau nodēvējusi par klaju provokāciju.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu