Hašeks: Ja turpināšu spēlēt, tad tikai KHL (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Leģendārais čehu vārtsargs Dominiks Hašeks, kurš šosezon pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Maskavas "Spartak'', par savu nākotni hokejā izlemšot mēneša laikā, vēsta izdevums "Sport-Express''.

46 gadus vecais hokejists pašreiz nezina, kādu ceļu ies, bet par treneri nestrādās. ''Ja palikšu hokejā, tad gribu spēlēt. Pagaidām par 100% nevaru pateikt, vai tas notiks. Parunāšu ar sievu, un divu, trīs vai četru nedēļu laikā būs skaidrība,'' teica Hašeks.

Viņš arī atzina, ka izslēgšanas spēles viņam nav izdevušās. ''Pēdējās četras spēles man neizdevās, tomēr tas nenozīmē, ka man vairs negribēsies spēlēt.''

Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfinālā "Spartak'' sērijā līdz četrām uzvarām 0-4 zaudēja Sanktpēterburgas SKA. Hašeks piedalījās visās spēlēs, taču nebija glābējs.

Viņš arī pastāstīja, ka neatminoties, kad savas karjeras laikā "play off'' turnīrā būtu zaudējis četros mačos pēc kārtas, turklāt pirmajā kārtā.

Čehijas hokeja leģenda par spēlēšanu citā līgā nedomā. ''Man šī līga iepatikās. Nekur prom negribu braukt. Ja palikšu hokejā, tad tad tikai KHL. Šī ir labākā līga Eiropā un es gribu spēlēt labāko hokeju.''

Hašeks arī nezina vai "Spartak'' vadība ar viņu gribēs turpināt sadarbību. Pašlaik viņš par to nesatraucas. ''Sezonas laikā nākotnes plānus neapspriedām. Runājām, ja apspriedīsim kontraktu, tad vienīgi pēc sezonas.''

Regulārajā čempionātā Hašeks piedalījās 46 spēlēs, vidēji savos vārtos ielaižot 2,48 ripas, atvairot 91,5% pretinieku metienu, bet četrās izslēgšanas spēlēs viņš ielaida 4,12 ripas un tika galā ar 86,4% metieniem.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu