«Guns'n'Roses» solistu par zobu izsišanu iesūdz tiesā fans (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Rokgrupas «Guns N' Roses» fans iesūdzējis tiesā tās līderi Akselu Rouzu, kura sviestais mikrofons koncertā Pērtā, Austrālijā, esot izsitis viņam zobus.

Svētdienas koncertā Rouzs esot iemetis savu mikrofonu fanu pūlī. Tas trāpījis Darenam Raitam, sabojājot divus viņa priekšējos zobus un savainojot muti, apgalvo saniknotais fans.

«Spožo prožektoru un gaismas efektu dēļ es neko neredzēju,» viņš pastāstīja laikrakstam «The West Australian». «Bet tad es sajutu belzienu pa muti. Sākumā domāju, ka kāds man iesitis. Biju apstulbis un tikai pēc vairākām minūtēm sapratu, kas noticis.

Savā mutē varēju just zobu gabaliņus, bet tad kāds izlīda man starp kājām un paņēma mikrofonu.»
Grupas "Guns'N'Roses" līderis Aksels Rouzs
Grupas "Guns'N'Roses" līderis Aksels Rouzs Foto: RIA Novosti/Scanpix

Raits sacīja, ka esot sācis tiesvedību pret «Guns N' Roses» līderi, prasot, lai viņš segtu zobu labošanas izmaksas. Tā varētu ilgt vairākus mēnešus un izmaksāt ap 5000 Austrālijas dolāriem (2780 latiem), norādīja Raits.

«Es nedomāju, ka viņš to izdarīja ar nodomu. Taču bezvadu mikrofoni nav viegli. Esmu pārsteigts, ka tas nenodarīja vēl lielākus bojājumus. Es gribu, lai kāds vismaz samaksā par manu zobu savešanu kārtībā,» viņš teica.

Ārvalstu mediji ziņo, ka koncertturnejas rīkotājs Endrjū Makmeinuss esot atvainojies Raitam par negadījumu un piedāvājis viņam uzdāvināt Rouza parakstītu mikrofonu, tomēr cietušais fans esot atteicies.

«Mikrofons manus zobus nesalabos,»

viņš teica.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu