Agris Semēvics sabildējis skaistas Latvijas sievietes (40)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agra Semēvica privātais arhīvs

Dziedātājs un producents, kā arī kaislīgs fotogrāfs Agris Semēvics tirdzniecības centrā «Alfa» atklāja savu pirmo personālizstādi «Lielisko mirkļu fotoalbums!». Izstādē apkopoti 18 sieviešu portreti, kas ir kā atskats uz Agra radoši veiksmīgākajiem brīžiem, kā viņš pats smejas, pagaidām ne pārāk ilgās fotogrāfa karjeras laikā.

Agra Semēvica foto izstādē var aplūkot arī sabiedrībā populāru dāmu portretus. Viņam pozējušas bijusī dziedātāja Lily jeb Linda Šingireja, TV raidījumu vadītāja Vita Baļčunaite, precēto sieviešu skaistumkonkursa «Misis Latvija» uzvarētāja Evija Indriksone un citas pazīstamas personības.

«Šajā albumā apkopotās fotogrāfijas es varētu raksturot kā romantisku vizuālo pielikumu savai nesen skanējumu sākušajai dziesmai «Fotogrāfija». Tie ir lieliskākie mirkļi no laika, kad mācījos būt par fotogrāfu un kad daudz kas reizēm sanāca netīšām... Patiesībā šo apskatei izlikto bilžu izlasi es varētu dēvēt arī par savu debijas albumu fotogrāfijā. Debijas albums mūzikā man jau ir… kopš 1994. gada, kad tika radīta grupa «100. debija». Starp citu, «100 debijas» ierakstu albums pat ir apbalvots ar tā gada prestižāko mūzikas balvu Latvijā,» atmiņās par savu radošo darbību dalās Semēvics.

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu