Šovs "Mazo dziesmas Latvijai" (75)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 27. februārī, un turpmāk ik svētdienu vakaros plkst. 20:15 LNT kanālā bērni no visas Latvijas ar savām balsīm pieskandinās katru māju un katru sirdi lielākajā LNT pavasara sezonas jaunajā projektā – dziesmotajā sacensībā „Mazo dziesmas Latvijai”!

Sacentīsies deviņi bērni no visas Latvijas

Dziesmotajā sacensībā „Mazo dziesmas Latvijai” piedalīsies deviņi bērni no visas Latvijas! 11 nedēļās dzirdēsim visskaistākās un skanīgākās dziesmas – latviešu hitus, pasaules hitus, dziesmas no kino un teātra izrādēm.

Bērni uzstāsies arī kopā ar Latvijā populāriem un iemīļotiem mūziķiem, ar savām ģimenēm, klasi, kā arī pārsteigumu sola īpašais talantu vakars.

Ik nedēļu bērnu priekšnesumus vērtēs profesionāla žūrija, kurā darbosies gan pieaugušie, gan arī bērni. Katrā koncertā visi dalībnieki saņems punktus, kas summēsies viņu fināla balsojumam.

Liels gribētāju pulks

Jau ziņots, ka projekta „Mazo dziesmas Latvijai” komanda devās meklēt mazos dziedātājus dažādās Latvijas pilsētās – Liepājā, Jēkabpilī, Ventspilī, Valmierā un Rīgā. Atsaucība bija milzīga – atlasēm pieteicās 537 bērni no visas Latvijas, kuri bija gatavi ar lepnumu pārstāvēt savu pilsētu. Mazie dziedātgribētāji vecumā no 5 līdz 15 gadiem uz atlasi nāca, īpaši gatavojušies – bija pārdomāti gan priekšnesumi, gan dziesmu izvēle un tērpi. Atlasēs skanēja daudzas skaistas latviešu dziesmas, bet īpaši populāras bērnu vidū bija Laura Reinika „Es skrienu” un Aishas un Mika Dukura dziedātā „Iedomājies”.

Dziesmoto sacensību „Mazo dziesmas Latvijai” vadīs operdziedātāja Evita Zālīte.

„Mūsu kļūst arvien mazāk. Katru gadu Latvijas sabiedrību pāršalc satraucošas ziņas, ka cilvēki no mūsu zemes aizbrauc, ka dzimstība Latvijā samazinās. Ja tā turpināsies, tad, iespējams, 2050. gadā Latvijā būs par pusi mazāk iedzīvotāju. Šāda nākotne Latvijai nav droša, un to nevēlas neviens. Tādēļ telekompānija LNT un apdrošināšanas sabiedrība BTA vēlas vēlreiz apliecināt to, ka bērni ir Latvijas galvenā vērtība un mūsu visu nākotne. Bērni ir mūsu un Latvijas svētība," par šovu izsakās Andrejs Ēķis, LNT valdes priekšsēdētājs.

LNT un BTA dziesmotā sacensība „Mazo dziesmas Latvijai” – jau no 27. februāra svētdienās plkst. 20:15 – tie būs tavas ģimenes svētdienas vakari kopā ar LNT, jo bērni ir mūsu svētība!

Komentāri (75)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu