Atskats uz ralliju Sarma 2013 (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Februāra beigās Apes un Gulbenes apkārtnē tika aizvadīts Latvijas rallija čempionāta trešais posms - rallijs Sarma 2013.

Uzvaru rallija kopvērtējumā izcīnīja Krievijas pilots Aleksejs Lukjaņuks (N4), otrajā vietā finišēja lietuvietis Domeniks Butvils (R4), bet trešais palika latvietis Aivis Egle (N4).

Sacensības noritēja patiesi ziemīgos apstākļos, kuros sūdzēties par sniega daudzumu itin nemaz nebija iemesla. Ceļus klāja sniega un ledus kārta (vietām gan bija atsegta arī grants), un ceļu malās bija sastumtas augstas kupenas. Vienai daļai sportistu tās palīdzēja noturēties uz ceļa, citiem kļuva liktenīgas, jo caur sniega vērpetēm ierāva grāvī.

Latvijas rallija čempionāta līderu trio N4 grupā ir Aivis Egle, Alekseks Lukjaņuks un Rauls Jēts no Igaunijas. A+ grupā visvairāk punktus līdz šim savākuši Mindaugs Daunoravičs no Lietuvas un latvieši Mārtiņš Svils un Raimonds Kisiels. R4 grupā līderi ir Roks Kvaraciejs (Lietuva), Aleksandrs Mihailovs (Krievija) un Jānis Feldmanis (Latvija). R2 grupā dominē latvieši - Ralfs Sirmacis, Emīls Blūms un Nauris Bruņinieks, kuram ir vienāds punktu skaits ar Kristapu Feldmani. 2WD grupā trīs līderi ir Edgars Balodis, Oskars Laivenieks un Ēriks Ozoliņš.

Visi čempionāta kopvērtējuma dati atrodami Latvijas rallija čempionāta oficiālajā interneta vietnē autorally.lv vai rakstam pievienotajā dokumentā.

Var atzīmēt, ka tagad čempionātā ir pārtraukums līdz maija vidum, kad ar ralliju Talsi 2013 tiks atklāta vasaras sezona Latvijas rallijā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu