Guna Leiškalne atklāj savu veiksmes talismanu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Starptautisko attiecību eksperte Guna Leiškalne-Rokk (34) pēdējā laikā saviesīgus pasākumus apmeklē, ap roku aptinusi divus dzīpariņus, kas krasi atšķiras no Gunas vienmēr elegantā stila. Kāda nozīme ap roku apliktajiem dzīpariem ir Gunas ikdienā, viņa atklāj sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas».

Pirms kāda laika Gunas Leiškalnes-Rokk ģimene – vīrs, igauņu uzņēmējs Janno Rokk un meitiņa Sofija Rasma bija devušies ceļojumā uz Taizemi. Un visai ģimenei divi budistu mūki ap roku aplika dzijas dzīparus, atklājot, ka tie domāti veiksmei. «Tie kļuvuši netīri, bet nevar ņemt nost. Budistu mūki paši mūs paaicināja pienākt un aplika šos dzīparus. Un tā mēs visa ģimene nēsājam tos ap roku,» atklāj Guna.

Viņa neslēpj, ka, kopš dzīpars ir uz rokas, arī ikdienas gaitas kļuvušas daudz veiksmīgākas. «Viss notiek labi. Negribu lielīties, lai nesabiedētu savu veiksmi. Talismani, kurus mums pasniedz negaidot, manuprāt, ir ļoti nozīmīgi,» viņa paskaidro sava veiksmes talismana nozīmi.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu