Pujaca un Masaļska klubi ar zaudējumiem sāk Gagarina kausa izcīņu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Zaudējumus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa turnīra Austrumu konferences ceturtdaļfināla pirmajās spēlēs ceturtdien piedzīvoja Latvijas spēlētāju Georgija Pujaca un Edgara Masaļska pārstāvētās komandas.

Latvijas izlases aizsarga Pujaca pārstāvētā Novosibirskas "Sibirj" komanda ar rezultātu 2:5 (0:1, 0:3, 2:1) izbraukumā piekāpās Ufas "Salavat Julajev".

Šajā mačā Pujacs laukumā pavadīja 20 minūtes un septiņas sekundes, kas bija ilgākais laiks uz ledus "Sibirj" komandā, tomēr metienus pa pretinieku vārtiem neizdarīja un nenopelnīja arī soda minūtes.

Jāpiebilst, ka mača 11.minūtē Pujacs ar nūju neatļauti turēja "Salavat Julajev" uzbrucēju Robertu Nilsonu, par ko uz "Sibirj" vārtiem tika nozīmēts soda metiens, tomēr pats Nilsons to nespēja realizēt.

"Salavat Julajev" labā pa diviem vārtiem guva Igors Grigorenko un Pjotrs Sčastļivijs, bet vienu reizi precīzs bija Vladimirs Antipovs. Savukārt "Sibirj" komandā pa vieniem vārtiem guva Vjačeslavs Belovs un Ville Nieminens.

Tikmēr Latvijas izlases vārtsarga Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas "Jugra" komanda ar 2:4 (0:0, 1:2, 1:2) viesos zaudēja Magņitogorskas "Metallurg" vienībai.

"Jugra" vārtus šajā mačā sargāja Mihails Birjukovs, kurš atvairīja 26 no 30 pretinieku metieniem, bet Masaļskis palika rezervē.

Aizvadītajā cīņā uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Juhamati Āltonens, Oļegs Kvaša, Petri Kontiola un Envers Ļisins. Savukārt "Jugra" komandā ar precīziem metieniem izcēlās Ivans Hļincevs un Jevgēņijs Blohins.

Ar uzvaru Gagarina kausa turnīru ceturtdien izdevās sākt latviešu aizsarga Māra Jasa pārstāvētajam Ņižņekamskas "Ņeftehimik" klubam, kas izbraukumā ar 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 1:0) pagarinājumā pieveica regulārā čempionāta uzvarētājus Omskas "Avangard".

Tomēr Jass šajā mačā nepiedalījās.

Līdz ar to spēļu uzvarētāji savos dueļos sērijās līdz četrām uzvarām izvirzījās vadībā ar 1-0.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu