Morisejs slimības dēļ atceļ kārtējo koncertu ASV

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu dziedātājs Morisejs (Morrissey) atlicis kārtējo koncertu ASV, tomēr nav ticis ievietots slimnīcā, pirmdien paziņoja viņa pārstāve.

Koncerts, kas sestdien bija ieplānots Sanfrancisko, Moriseja veselības problēmu dēļ atlikts uz 1.maiju. Janvārī mūziķis nonāca slimnīcā asiņojošas čūlas dēļ, taču tagad pie koncerta atcelšanas vainojams plaušu karsonis.

«Morisejs nav un netika ievietots Sanfrancisko slimnīcā. Sestdienas koncertu viņam nācās atlikt plaušu karsoņa dēļ,» aģentūrai AFP sacīja 53 gadus vecā dziedātāja pārstāve.

Viņā piebilda, ka Morisejs cieš no «dubultās pneimonijas» - slimība skārusi abas plaušas. Tomēr koncertturneju plānots atsākt 14.martā ar uzstāšanos «Vive Latino» festivālā Meksikā. Martā un aprīlī plānoti vēl vairāki koncerti ASV.

Februārī bijušais rokgrupas «The Smiths» līderis arī atcēla vairākus ASV paredzētos koncertus, kā iemeslu minot veselības problēmas.

Pagājušajā mēnesī Morisejs, kurš ir pazīstams veģetārietis, atteica dalību Džimija Kimela sarunu šovā, jo tajā bija parādījušies realitātes šova «Duck Dynasty» dalībnieki - ģimene, kuras ienākumu avots ir pīļu medības.

Atgādinām, ka Morisejs uzstājās Rīgā 2009.gada jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu