Klubā "Depo" poļu grupa "Keira Is You"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 24. februārī, klubā "Depo" uzstāsies Polijas post-punk/ indie grupa "Keira Is You", informē klubā.

"Keira Is You" ir Polijas grupa, kuru dibinājis Jakubs Radomskis, kurš pazīstams arī kā pirmās Polijas emo grupas "Hariasen" līderis.

"Hariasen" 2007. gadā izdeva albumu "Neisairah" un daudz koncertēja Eiropā, spēlējot kopā ar tādām grupām kā "The Appleseed Cast", "Engine Down", "dEus", "Placebo" un "The White Stripes".

Savā jaunajā grupā Jakubs ir visu dziesmu autors, kā arī dzied un spēlē ģitāru, vēl grupā ir basģitārists Lukašs Mično un taustiņinstrumentālists, programmētājs Mareks Gawrońskis. Koncertos grupai pievienojas arī bundzinieks un čellists. Grupas debijas albums "Nothing Else Will Happen" tika izdots 2009. gada beigās un ir pieejams Polijā, ASV, Japānā un Austrijā. Albuma iznākšanu grupa atzīmēja dodoties kopējā tūrē ar Zviedrijas grupu "Jeniferever". Šā gada aprīlī klajā nāks grupas jaunais albums.

Grupas jauno albumu tās ierakstu kompānija piesaka kā jauku sajaukumu starp "Joy Division", "The Static Age's" mūziku, dažviet var saklausīt Nikam Keivam raksturīgus akcentus.

Ieeja uz koncertu bez maksas, sākums 21.30.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu