ASV izraidītā krievu spiedze kandidēs Putina partijā (23)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenākā no ASV pieķertajiem krievu spiegiem Anna Čepmena paziņojusi par plāniem premjera Vladimira Putina partijas "Vienotā Krievija" sastāvā kandidēt Krievijas parlamenta vēlēšanās, ziņo "The Telegraph".

Pagājušā gada vasarā Amerikas Savienotajās Valstīs tika pieķerti 10 Krievijas spiegi. Notikušais izraisīja lielu skandālu, un ķīlnieku apmaiņas vienošanās ietvaros pieķertie spiegi atgriezās tēvzemē. Viena no spiedzēm, simpātiska, jauna sieviete Anna Čepmena kopš atgriešanās Krievijā kļuvusi par īstenu slavenību, kas vienmēr aicināta uz sabiedrības krējuma saviesīgiem pasākumiem, viņa arī tikusi pie raidījuma vadītājas amata Krievijas televīzijā, kā arī piedalījusies TV realitātes šovā un nodevusies modeles karjerai. Taču tagad, šķiet, apzinoties Čepmenas lielo popularitāti, nolemts viņu iesaistīt politiskajā dzīvē.

Krievijas laikraksts "Nezavisimaja Gazeta" raksta, ka Čepmena, kurai šonedēļ aprit 29 gadi, varētu kandidēt uz Volgorodas reģiona parlamenta biedres statusu. Volgorodas reģions valsts austrumos ir Čepmenas dzimtā puse. Lēmums par Čepmenas pievienošanos Putina partijai un kandidēšanu vēlēšanās faktiski nozīmē, ka viņa iecerēto amatu, visdrīzāk, arī saņems - "Vienotā Krievija" ir valsts valdošā partija, un premjera Putina partijas neveiksme vēlēšanās vismaz tuvākajā laikā netiek prognozēta.

Lai gan notvertie Krievijas spiegi Rietumu medijos klaji izsmieti par savu acīmredzamo nekompetenci, Krievijā viņi atpakaļ sagaidīti atplestām rokām, tā liekot saprast, ka Krievija par "savējiem" vienmēr parūpējas.

Komentāri (23)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu