Liepājas teātris viesosies Valmierā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sākta biļešu tirdzniecība uz Liepājas teātra viesizrādēm Valmieras Drāmas teātrī. Liepājnieki ar trim dažādiem iestudējumiem Valmierā viesosies no 1. līdz 3. aprīlim.

Mazajiem skatītājiem tiks rādīta komēdija "Nezinītis", kuru pēc N. Nosova darba "Nezinīša un viņa draugu piedzīvojumi" motīviem iestudējusi režisore Lelde Kaupuža Eglinska. Vai mākonis ir biezs kā putra? Vai mākonī ar cirvi var izcirst caurumu? Kopā ar Nezinīti un viņa draugiem varēs rast atbildes ne tikai uz šiem jautājumiem, bet arī atcerēties, ka draudzībai dzīvē ir vislielākā vērtība. Nezinīša lomā Rolands Beķeris. "Nezinīti" iespējams noskatīties 1.aprīlī plkst.10:00 un 12:30, kā arī 2.aprīlī plkst.12:00.

1.aprīļa vakarā plkst.19:00 izrādē "Pidžama sešiem", kuru režisors R.Atkočūns nodēvējis par garnējumu franču gaumē, uz skatuves tiks savērpts īsts kaislību virpulis.

Iestudējumā ir attēlots asprātīgs, negaidītu un smieklīgu notikumu pilns vakars kādā tipiskā franču ģimenē.

  Nejauši kopā sanākušie mīlnieki, cenšoties slēpt savas attiecības un atrisināt pārpratumus, samudžina situāciju vēl neatšķetināmākā virpulī, līdz paši vairs nesaprot, kādu lomu šovakar spēlē.

Foto: publicitātes

Runājot par izrādi, aktieris Edgars Pujāts uzsver: "Kā jau komēdijā, izrādē attēlotās situācijas būs ļoti kutelīgas un daudziem zināmas - viss griezīsies ap mīlas četrstūri - sieva, vīrs, mīļākā, mīļākais. Vēl trakāk, cenšoties slēpt savas attiecības, viņi tajās iesaistīs arī apkārtējos. Skatītājam būs interesanti, jo situācija mainīsies ik mirkli - būs uzmanīgi jāseko līdzi notiekošajam, lai saprastu, kurš ar kuru.. un kurā brīdī."

Lomās: Edgars Pujāts, Jūlija Ļaha, Egons Dombrovskis, Inese Kučinska, Kaspars Gods, Signe Ruicēna.

2.aprīlī plkst.19:00 un 3.aprīlī plkst.13:00 skatītājiem būs iespēja novērtēt Liepājas teātra pagājušās sezonas labāko iestudējumu - G.Grekova drāmu "Hanana" Dž.Dž.Džilindžera režijā. Izrāde tika nominēta 2009./2010.gada "Spēlmaņu nakts" balvai sešās nominācijās, bet balvu uz Liepājas teātri atveda Kaspars Gods ("Labākais aktieris otrā plāna lomā").

G.Grekova drāma "Hanana"
G.Grekova drāma "Hanana" Foto: publicitātes

"Hanana" - tas ir stāsts par kādu ģimeni un tās locekļu savstarpējām attiecībām viena gada garumā. Lugas centrā ir stipra sieviete Ausma, kura vadās pēc sirds likumiem, kas reizēm mēdz nonākt pretrunā ar morāli un reliģiju. Lai gan lugas darbība norisinās laukos un atklāj šodienas skarbo situāciju, režisors darbā saskatījis arī optimistiskas notis - Ausma jebkurā situācijā cenšas rast spēku, lai dzīvotu tālāk.

Lomās: Inese Kučinska, Egons Dombrovskis, Kaspars Gods, Leons Leščinskis, Edgars Pujāts, Anda Albuže un Inese Jurjāne.

Biļetes iespējams iegādāties Valmieras Drāmas teātrī, "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā, kā arī elektroniski - www.bilesuparadize.lv.

Biļešu cena uz bērnu izrādi - Ls 4, uz izrādēm pieaugušajiem - no Ls 4 līdz Ls 8.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu