Populāri ļaudis noskaidro «Lieliskākos džentlmeņus» (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Lielākais vairumtirdzniecības veikals Latvijā «Orange Cash&Carry» ar īpaši dāmām veltītu pasākumu «Lieliskie džentlmeņi» noskaidroja, kuri vīrieši ir cienīgi sevi saukt par īstiem džentlmeņiem.

Pasākumu, kura laikā sacentās trīs vīriešu komandas, vadīja TV žurnālists un kulinārijas guru Egīls Zariņš. Atzīmējot gada vissievišķīgākos svētkus, «Orange Cash&Carry» rīkoja vēl nebijušas sacensības – «Lieliskie džentlmeņi», kurās galveno lomu spēlēja dažādu uzņēmumu darbinieki, kuri centās dāmām, savām kolēģēm, pagatavot neaizmirstamas un oriģinālas svētku vakariņas.

TV žurnālists un kulinārijas guru Egīls Zariņš kopā ar uzvarētāju komandu - kultūras bāra «Sapņi un kokteiļi» pārstāvjiem
TV žurnālists un kulinārijas guru Egīls Zariņš kopā ar uzvarētāju komandu - kultūras bāra «Sapņi un kokteiļi» pārstāvjiem Foto: Edgars Kalmēns

Savukārt žūrija, kuras sastāvā bija sabiedrībā zināmi cilvēki – jogas pasniedzēja Elita Drāke, TV producente Iveta Feldmane, veselības ministre Ingrīda Circene, dziedātājs Roberto Meloni, deju pasniedzējs Edmunds Veizāns, uzņēmējs Valdis Kalnozols un citi, vērtēja gan dalībnieku ēst gatavošanas mākslu, gan pārbaudīja, cik precīzas ir kungu galda etiķetes zināšanas.

«8. marts ir viena no tām gada dienām, kad jo īpaši piedomājam pie tā, lai sievietes justos lutinātas un mīlētas. Tieši tāpēc mēs rīkojam šo pasākumu, kurā vīriešiem tiek dota iespēja pierādīt, cik tad lieliski džentlmeņi viņi ir un kā spēj parūpēties par Latvijas dāmām,» stāsta Antra Sietiņa, «Orange Cash&Carry» koncepta attīstītāja un vadītāja.

Žūrijas pārstāvji - (no kreisās) dziedātājs Roberto Meloni, TV producente Iveta Feldmane un jogas pasniedzēja, kā arī veselīga uztura speciāliste Elita Drāke
Žūrijas pārstāvji - (no kreisās) dziedātājs Roberto Meloni, TV producente Iveta Feldmane un jogas pasniedzēja, kā arī veselīga uztura speciāliste Elita Drāke Foto: Edgars Kalmēns

Kamēr vīrieši devās skrējienā pa vairumtirdzniecības veikalu un gatavoja sieviešu dienas svētku maltīti, par muzikālo noskaņojumu pasākumā rūpējās Arvīds Berķis, kurš zināms kā grupas «Blitze» solists.

Vīrieši dodas skrējienā pēc pārtikas produktiem, lai dāmām pagatavotu gardu maltīti
Vīrieši dodas skrējienā pēc pārtikas produktiem, lai dāmām pagatavotu gardu maltīti Foto: Edgars Kalmēns

Žūrija lēma, ka 1. vietā ierindojas kultūras bāra «Sapņi un kokteiļi» darbinieku komanda, godpilnajā otrajā vietā, atstājot restorāna «Cup&Cino» pārstāvjus, bet 3. vietā palika disko bāra «Angostea» dalībnieki.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu