Ronaldu: Esmu lepns pievienoties «Juventus» klubam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MIGUEL MEDINA / AFP

Viens no pasaules labākajiem futbolistiem Krištianu Ronaldu aizvadījis savu pirmo preses konferenci pēc līguma noslēgšanas ar Turīnas «Juventus» futbola klubu, kurā spēlētājs atklāja, ka ir lepns pievienoties augsta līmeņa klubam 33 gadu vecumā, ziņo portāls Goal.

Ronaldu atklāja, ka vēlējies pievienoties augsta līmeņa futbola klubam, tādēļ, uzzinot, ka ir iespēja turpināt karjeru «Juventus» komandā, spēlētājam divreiz nebija jādomā.

«Neesmu noskumis par Madrides pamešanu. Turīnas klubs ir augsta līmeņa komanda, tādēļ esmu lepns doties uz šo klubu 33 gadu vecumā, jo lielākā daļa spēlētāju manā vecumā dodas spēlēt uz Ķīnu vai Kataru,» izteicās Ronaldu.

«Juventus» par Ronaldu samaksās 112 miljonus eiro, šo summu «Real» saņems divos maksājumos divu gadu laikā. Tāpat Turīnas klubs vēsta, ka ar Ronaldu noslēgts līgums uz četriem gadiem, katrā no tiem portugālim, pēc mediju ziņām, saņemot 30 miljonus eiro lielu atalgojumu.

Līdz ar to Ronaldu kļuvis par trešo visu laiku dārgāk pārdoto futbolistu pasaulē. Pērn Francijas klubs Parīzes «Saint-Germain» (PSG) par 222 miljoniem eiro no spāņu kluba «Barcelona» nopirka brazīlieti Neimaru. Tāpat PSG šosezon būs jāsamaksā 180 miljoni eiro par francūzi Kilianu Mbapē, kurš komandai jau iepriekšējā sezonā ar īres tiesībām pievienojās no citas Francijas komandas «Monaco».

33 gadus vecais futbolists atklāja, ka ir gatavs pārmaiņām un lieliem izaicinājumiem. Ronaldu Madrides «Real» pievienojās 2009.gadā, pārnākot no Mančestras «United» komandas. Viņš Madridē kļuva par kluba leģendu un visu laiku rezultatīvāko spēlētāju, «Real» kreklā izceļoties 450 reizes.

«Šeit es jūtos lieliski. Šis būs liels izaicinājums, jo Itālijas līga ir viena no labākajām pasaulē. Vecums nav šķērslis nekam, jūtos labi un motivēts sevi parādīt jaunā līmenī,» atzina Ronaldu.

Portugāļu superzvaigzne savas karjeras laikā ir izcīnījis vairākas trofejas, ieskaitot piecus Čempionu līgas kausus. Neskatoties uz šiem sasniegumiem, spēlētājs atzina, ka cer kopā ar Turīnas «Juventus» gūt jaunus sasniegumus.

«Turīnas klubs deva man lielisku iespēju. Uzskatu, ka šī komanda var sasniegt daudz. Komandai ir trofejām bagāta vēsture, tādēļ esmu lepns, ka varu būt daļa no šīs komandas, kā arī ceru, ka kopā spēsim sasniegt jaunas virsotnes,» sacīja Ronaldu.

Ronaldu piecas reizes ir atzīts par pasaules labāko gada futbolistu. Viņš palīdzēja Portugālei 2016.gadā kļūt par Eiropas čempioni, bet šī gada Pasaules kausa finālturnīrā Portugāle izstājās astotdaļfinālā, ar 1:2 zaudējot Urugvajai. Ronaldu četros mačos guva četrus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu