Galahers: Mans kaķis ir lielāks rokenrola dumpinieks nekā Bībers (33)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu rokmūziķis Noels Galahers apsmējis Džastinu Bīberu, paziņojot, ka viņa kaķī ir daudz vairāk rokenrola gara nekā kanādiešu dziedātājā. Bībers šonedēļ nonācis pastiprinātā preses uzmanības lokā, uz vienu savu koncertu Londonā ierodoties divas stundas vēlāk, bet ceturtdienas koncertā zaudējot samaņu elpas trūkuma dēļ.

Par Bīberu

Tomēr Galaheru kanādiešu tīņu elka nedienas nav aizkustinājušas, piezīmējot, ka viņam nav nekāda rokenrola gara.

«Vai sākt koncertu divas stundas vēlāk atbilst rokenrola garam? Tas ir atkarīgs no tā, ko viņš darīja tās divas stundas. Vai viņš šņauca kokaīnu no prostitūtām? Vai arī viņš spēlēja bridžu? Tas nav pārāk rokenrolīgi, vai ne? Mans kaķis ir lielāks rokenrola dumpinieks nekā viņš,» sacīja Galahers. «Es tikai ziņu viņa vārdu - Džastins. Lai vai kā. Es neko par viņu nezinu. Es tikai zinu, ka daudzi cilvēku viņu ienīst, vai ne?» piezīmēja Galahers.

Bijušais «Oasis» ģitārists arī paudis savu neapmierinātību par neseno «Brit» mūzikas balvu ceremoniju, kas vairāk līdzinājusies korporatīvām pasākumam karjeristiem.

Par elektronisko cigareti

Īpašu pretīgumu Galahers paudis par «Muse» bundzinieka Dominiku Hovardu, kurš ceremonijā smēķējis elektronisko cigareti.

«Mūzikas biznesā vairs nav palikušas nekādas personības. Kad mēs sākām, šajā jomā bija veselīga normālu cilvēku daļa, un

mēs visi bijām salašņas no blokmājām, un mēs nespējām noticēt savai veiksmei, apmeklējot «Brit» ceremoniju,»

sacīja Galahers.

«Bet tagad tur visi ir karjeristi. Tas ir ļoti korporatīvs pasākums, un zini, ko cilvēki tagad dara «Brit» ceremonijā? Ēd! Es vēl redzēju «Muse» bundzinieku smēķējam elektronisko cigareti. Cigareti ar bateriju iekšā. Es nespēju noturēties, viņam nepateicis: «Tiešām? Tiešām? Vai tu esi tik tālu nolaidies? Esi tik labs, vai nu izej ārā uzsmēķēt īstu cigareti, vai arī nesmēķē vispār«. Kad viņš ievilka, tai iedegās zaļa lampiņa. Idiotiski!» pukojās rokmūziķis.

Par ballīti

«Brit» mūzikas balvu ceremoniju un tai sekojošās ballītes Galahers raksturoja kā tūlītēji aizmirstamas, paužot neizpratni par jauno mūziķu apsēstību ar cepurēm.

«Pilnīgi nekas nenotika ceremonijā, un pilnīgi nekas nenotika ballītēs pēc šova. Tur bija daudzi jaunieši ar cepurēm un viedtālruņiem «iPhone«. Vai nu viņi visi spēlē kādu masveida videospēli, no kuras viņi visi ir atkarīgi, vai arī viņi sūta viens otram īsziņas: «Kur tu esi, ko tu dari?» Un viņiem visiem bija cepures. No kurienes radusies tā apsēstība ar cepurēm. Mēs atgriežamies kaut kādā Dikensa stila murgā. Es nesaprotu. Par 30 gadiem jaunākus cilvēkus cepurēs un ar viedtelefoniem vajadzētu nošaut. Vai arī nomētāt ar akmeņiem līdz nāvei,» sacīja Galahers.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu