Rīgā uzstāsies vācu grupa «Gregorian» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

9.martā «Arēnā Rīga» pasaules turnejas «The Epic Chants Tour 2013» laikā ar koncertu viesosies vācu grupa «Gregorian», informē «Premier Show» pārstāve Juta Sergejeva. Grupa «Gregorian» devusies koncertturnejā, atbalstot savu jauno albumu «Epic Chants», kas izdots šajā gadā.

Albumā ir iekļauti hiti no visu laiku pasaules labākajām filmām. Oriģinālo darbu izpildītāju vidū ir Fils Kolinss, Selina Diona, Pols Makartnijs, Enija Lenoksa, «U2» un citi. Grupas albumā ir iekļautas dziesmas no filmām par Džeimsu Bondu, no filmas «Gredzenu pavēlnieks», «Titāniks» un daudzām citām.

Koncertā skanēs arī kompozīcijas no iepriekšējiem grupas albumiem.

Grupas dibinātājs, producents un aranžētājs ir Franks Petersons, kurš pirms tam strādāja ar «Enigma» un līdz šai dienai strādā arī ar Sāru Braitmenu.

Vairāk nekā pirms desmit gadiem Petersons iecerēja jaunu projektu «Gregorian». Solistu meklēšanu viņš sāka Lielbritānijas baznīcu vīru koros, bet par sieviešu solisti grupā kļuva Braitmenas māsa Amēlija Braitmena. Petersona ideja apvienot gregoriāņu kori un mūsdienīgos estrādes un rokhitus bija visai droša un neparasta, taču pilnībā attaisnojās. Pirmie divi «Gregorian» albumi katrs tika pārdoti vairāk nekā miljons eksemplāros, un turpmākie albumi bija vēl veiksmīgāki, stāstīja Sergejeva.

Foto: Itar-Tass/Scanpix

Grupa aktīvi koncertē un ar katru koncerttūri pilnveido un bagātina savas uzstāšanās ar jauniem efektiem un krāšņu šovu. «Gregorian» ved līdzi visu tehnisko aprīkojumu, ieskaitot jaunas dekorācijas, lāzeru šovu un pirotehniku.

Grupa savu uzstāšanos «Arēnā Rīga» sāks plkst.19, ieeja apmeklētājiem - no plkst.18.

Biļetes «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un internetā «www.bilesuparadize.lv». Bērniem līdz pieciem gadiem ieskaitot ieeja koncertā būs brīva, neaizņemot atsevišķu sēdvietu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu