"Berimora kino" sāk meklēt bērnu žūrijas dalībniekus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Starptautiskā bērnu filmu festivāla "Berimoru kino" rīkotāji izsludinājuši konkursu, kura laikā tiks meklēti dalībnieki festivāla bērnu žūrijai, liecina starptautiskā kino foruma "Arsenāls" mājaslapā publicētā informācija.

Šogad jau devīto reizi Rīgā norisināsies starptautiskā bērnu filmu festivāls "Berimors", kurā žūrijas vajadzībām tiek meklēti pieci dalībnieki vecumā no astoņiem līdz 13 gadiem, kuri kopā skatīsies un vērtēs festivāla filmas, piedalīsies preses konferencē, sniegs intervijas medijiem un piedalīsies festivāla atklāšanas un noslēguma ceremonijā.

Lai piedalītos konkursā, bērniem līdz 11.martam jāiesūta stāsts par tēmu "Berimora velobrauciens". Savā aprakstā bērniem jāiekļauj stāsts par festivāla žūrijas goda priekšsēdētāju mopša sugas suni Berimoru, izdomājot, kurp suns dosies, ko satiks, ar ko iepazīsies un kādus labus darbus vai nedarbus viņš ceļojumā paveiks.

Stāstam jāiekļaujas A4 lapā jeb jābūt 1800 zīmes garam. Bērniem stāsti jānosūta uz e-pasta adresi "sirups@sirups.lv" vai pa pastu uz izdevniecību "Rīgas viļņi" Lāčplēša ielā 20a, Rīga, LV-1011. Stāstam jāpievieno klāt arī autora vārds, uzvārds un kontaktinformācija.

Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti žurnāla "Sīrups" 18.marta numurā.

Berimors jeb īstajā vārdā Berimors Bregovičs ir dzimis Rīga. Berimora tēvs ir no Maskavas, bet mamma ir rīdziniece. Berimors ir 50 centimetrus garš, un viņam vislabāk patīk spiegu seriāli, bet nepatīk filmas par citiem suņiem.

Starptautiskais bērnu filmu festivāla "Berimoru kino" šogad notiks no 8.aprīļa līdz 10.aprīlim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu