Berluskoni draugaļa liecinājusi par orģijām pie premjera (48)

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Erotiskajās izklaidēs pie Itālijas premjerministra Silvio Berluskoni - tā dēvētajās bunga-bunga ballītēs - vairāki desmiti kailu sieviešu sacentušās, lai uzbudinātu valdības vadītāju, prokuratūrā liecinājusi viena no orģiju zvaigznēm, ar Rūbijas Siržuzagles pseidonīmu pazīstamā striptīzdejotāja Karima el Mahruga, liecina dokumenti, kas nonākuši laikraksta "La Repubblica" rīcībā.

"Pēc vakariņām mēs devāmies uz pagraba zāli, kur tika rīkota bunga-bunga, izmeklētājiem sacījusi Rūbija.

"Bunga-bunga laikā visas meitenes bija kailas, un man radās sajūta, ka viņas viena ar otru sacenšas, lai ar arvien izaicinošāku seksuālu uzvedību panāktu, ka Berluskoni viņas pamana," dokumentos citēts striptīzdejotājas teiktais.

Itālijas prokuratūra uzskata, ka Berluskoni maksājis Rūbijai par dzimumattiecībām premjera greznajā villā pie Milānas, kad viņai vēl bijuši tikai 17 gadi. Kā premjers, tā Rūbija šo versiju noliedz.

Berluskoni arī ir apsūdzēts, ka ļaunprātīgi izmantojis varu, lai panāktu, ka Rūbija, kas bijusi arestēta par zādzību, no apcietinājuma tiek atbrīvota.

Komentāri (48)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu