Teilore Svifta atklāti stāsta par privāto dzīvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Dziedātāja Teilore Svifta pirms neilga laika pārtrauca romantiskas attiecības ar grupas «One Direction» dalībnieku Hariju Stailu. Pāra attiecības ilga vien 65 dienas. 23 gadus vecā dziedātāja sniegusi interviju izdevumam «Vanity Fair», kurā atklāj nianses par savu privāto dzīvi, tostarp attiecībām ar Hariju.

Teilore Svifta "Grammy" balvu pasniegšanā
Teilore Svifta "Grammy" balvu pasniegšanā Foto: AP/Reuters/Scanpix

Tāpat viņa noliedz baumas par to, ka viņa katru reizi pērk māju jaunā puiša dzīvesvietas tuvumā: «Cilvēki runā, ka es pērkot māju kaimiņos gandrīz katram puisim, kurš man patīk.

Lūk, ko es daru, izrādās!

Ja man kāds patīk, tad man laikam ir jānopērk vesels nekustamo īpašu ciemats ap tā cilvēka māju, lai viņš sajuktu prātā un pamestu mani.»

Par Hariju Stailu

Tiek vēstīts, ka tieši Harijs Stails bijis tas, kurš Teilorē iemīlējies un lūdzies, lai viņa kļūst par Staila meiteni. Kad Svifta ieraudzījusi fotogrāfiju, kurā Harijs bijis ar kārtējo draudzeni, viņa nolēmusi attiecības pārtraukt. 19 gadus vecais Stails pārliecinājis Teilori visu sākt no jauna, tomēr vēstures dēļ tas nav izdevies. Teilore jutusies tā, it kā Harijs skatītos uz visām meitenēm sev apkārt, turklāt tad, kad pāris bijis Londonā, Harijs vienkārši kaut kur pazudis.

Jāpiebilst, ka Harija Staila pārstāvis jau paspējis šo informāciju noliegt, apgalvojot, ka tā nav patiesa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu