Zviedri ierodas filmēt Latvijas vizītkarti ar grupu «PeR» (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Latvijā jau ieradusies horeogrāfe Adrienne Abjörn, lai puišu grupai «PeR» (Ralfs Eilands un Edmunds Rasmanis) palīdzētu sagatavoties Eirovīzijas priekšnesumam, savukārt 6. martā no Zviedrijas Latvijā ieradīsies filmēšanas grupa, kura līdz 8. martam filmēs Latvijas pārstāvju - grupas «PeR» vizītkarti Starptautiskajam Eirovīzijas dziesmu konkursam.

Par sadarbību ar horeogrāfi Ralfs Eilands stāsta: «Pirmo reizi ar horeogrāfi tikāmies pirms nedēļas. Mums patīk, ka mūsu dziesmas izpildījums netiek mainīts, tas saglabā to brīvību un festivāla sajūtu, kas bija Latvijas nacionālajā atlasē. Horeogrāfei ir dažas lieliskas idejas, kā uzlabot un paspilgtināt dažus elementus. Mums tas patīk, un domājam, ka patiks arī skatītājiem.»

Grupa «PeR» pārstāvēs Latviju 2013. gada Eirovīzijas konkursā ar dziesmu «Here We Go»:

Tikmēr filmēšanas grupai un puišiem gaidāmas trīs saspringtas dienas, Ralfs Eilands sociālajā portālā «Facebook» publicējis filmēšanas dienu grafiku, kurš iekļauj gan suši ēšanu, gan kartingus, gan reslinga skatīšanos.

3 dienu laikā grupai "PeR" nudien būs daudz darāmā
3 dienu laikā grupai "PeR" nudien būs daudz darāmā Foto: Facebook

Apskati arī video ar grupas «PeR» puišiem no Eirovīzijas nacionālās atlases fināla:

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu