Košečkins, Rilovs un Varnakovs - mēneša labākie KHL

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Čerepovecas «Severstaļ» vārtsargs Vasīlijs Košečkins, Maskavas CSKA aizsargs Jakovs Rilovs un Sanktpēterburgas SKA uzbrucējs Mihails Varnakovs atzīti par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pagājušā mēneša labākajiem spēlētājiem.

29 gadus vecais Košečkins februārī aizvadīja astoņas spēles, kurās vidēji ielaida 1,79 ripas un atvairīja 93,8%. Krievijas vārtsargs metienu vienā no astoņiem mačiem palika uz «nullītes».

Tikmēr CSKA aizsargs Rilovs pagājušā mēneša septiņās spēlēs guva četrus vārtus (divus uzvaras nesošos), izdarīja četras rezultatīvas piespēles partneriem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu «+1».

Savukārt mēneša labākais uzbrucējs Varnakovs deviņos mačos izcēlās ar pieciem precīziem raidījumiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. 28 gadus vecais uzbrucējs arī tika pie iespaidīga koeficienta - «+10».

Visbeidzot par labāko jauno spēlētāju atzina uzbrucēju Valēriju Ničuškinu no Čeļabinskas «Traktor» komandas. Piecos mačos krievu jaunais hokejists tika pie četriem punktiem (3+1) un pozitīva lietderības koeficienta «+5».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu