Kremlis atcēlis raidījumus ar Voločkovas piedalīšanos (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Skandalozā krievu baletdejotāja Anastasija Voločkova apsūdzējusi Kremli par divu televīzijas raidījumu atcelšanu ar viņas piedalīšanos, kad viņa izteica atbalstu ieslodzītajam oligarham Mihailam Hodorkovskim un aizgāja no valdošās partijas.

Voločkova apgalvo, ka Kremļa galvenais ideologs Vladislavs Surkovs pavēlējis atcelt divu sarunu šovu piektdien paredzēto translēšanu, saistot šo pavēli ar interviju, kurā viņa pauda savu nostāju Hodorkovska lietā.

"Mans režisors man pateica, ka šovs "Pustj govorjat" tika atcelts pēc Vladislava Surkova personīgas pavēles," pavēstīja Voločkova, piebilstot, ka ticis atcelts arī otrs raidījums ar viņas piedalīšanos "NTVshniki", kura translēšana bija paredzēta televīzijas kanālā NTV.

Šomēnes

Voločkova intervijā radiostacijai "Radio Brīvība" nolamāja Krievijas valdošo partiju, nosaucot to izteikti nepieklājīgā vārdā

un pavēstot, ka partija viņu piespiedusi parakstīt vēstuli, kurā bija pausts atbalsts pirmajai Hodorkovska notiesāšanai.

Drīz pēc tam viņa paziņoja, ka atstāj Krievijas valdošo partiju "Vienotā Krievija", apgalvojot, ka partija piespiedusi viņu parakstīt atklātu vēstuli, kuru parakstījuši vēl 50 sabiedrībā zināmi cilvēki, neparādot pilnu vēstules saturu.

Televīzijas kanālu pārstāvji gan noliedza, ka lēmums atcelt raidījumus ir kaut kādā veidā saistīts ar Voločkovas lēmumu aiziet no partijas.

Abi raidījumi tika translēti Krievijas Tālajos Austrumos, taču tie tika atcelti pirms pārraidīšanas Krievijas rietumu apgabalos. Abus raidījumus ir iespējams noskatīties interneta vietnē "YouTube".

Voločkova 2003.gadā aizgāja no Lielā teātra, kad tika kritizēta par to, ka viņa ir pārāk gara un smaga.

Kopš tā laika viņa ir sākusi veiksmīgu karjeru šovbiznesā un iesaistījusies politikā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu